Alegeri de URGENȚĂ! Rădulescu şi Coca se luptă vineri, 31 iulie, pentru președinția PSD Vâlcea

duminică, 26 iulie 2015

Se respectă recomandarea președintelui executiv al PSD Liviu Dragnea

Alegeri de URGENȚĂ! Rădulescu şi Coca se luptă vineri, 31 iulie, pentru președinția PSD Vâlcea

 

Competiţie în interiorul PSD Vâlcea pentru şefia organizaţiei judeţene unde şi-au anunţat deja candidaturile doi lideri social-democraţi: preşedintele interimar Constantin Rădulescu, dar şi senatorul pe Colegiul Bălceşti, Laurenţiu Coca.
Conferinţa judeţeană a PSD Vâlcea va avea loc vineri, 31 iulie a.c. Proaspătul preşedinte al PSD la nivel naţional, Liviu Dragnea, şi-a impus puctul de vedere susţinut cu ocazia vizitei de acum 2 săptămâni de la Vâlcea, conform căruia alegerile pentru funcţiile de conducere trebuie organizate în cel mai scurt timp.
Actualul preşedinte interimar al PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu, vorbește despre necesitatea închieierii cât mai rapide a acestui episod : ,,Cred că trebuie dat cât mai repede startul pregătirii pentru alegerile din anul 2016 – alegeri locale şi parlamentare``.
Cei doi contracandidaţi nu se aruncă la atacuri pe faţă. Preşedintele interimar al PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu, este convins că senatorul Laurenţiu Coca nu îl va da afară din partid după alegerile de vineri şi nici el nu va face acest lucru pentru că „partidul nu este nici al meu, nici al lui Laurenţiu Coca. Până la urmă, trebuie să facem echipă, iar eu cred că politica nu trebuie să ne facă duşmani”.
Constantin Rădulescu a mai declarat că intră în competiţie încrezător că va câştiga şi este convins că pesediştii vâlceni vor alege o echipă puternică deoarece „în PSD Vâlcea există foarte mulţi oameni valoroşi cu experienţă profesională, politică, dar şi administrativă, lângă care eu am crescut şi m-am format practic ca om politic”, a mai adăugat Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe