|marți, noiembrie 29, 2022
  • Follow Us!

Noi disponibilizări la Oltchim Rm. Vâlcea. 500 de angajaţi vor pleca acasă de la 1 iunie 

oltchim-fabrica-agerpres-1

Noi disponibilizări la Oltchim Rm. Vâlcea. 500 de angajaţi vor pleca acasă de la 1 iunie
Publicat 19:25 26.05.15
Distribuie:
inShare
submit to reddit
Situaţie tensionată la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Astăzi, peste 60 de salariaţi disponibilizaţi s-au revoltat după ce, timp de doi ani au fost duşi cu vorba că îşi vor primi salariile compensatorii în valoare de peste 5000 de lei. Veştile nu sunt bune nici pentru cei care au rămas în prezent în combinat. Liderii de sindicat anunţă noi disponibilizări de la 1 iunie, când 500 de salariaţi vor pleca acasă.
Embed:

Foştii salariaţi au ajuns la disperare pentru că nu mai primesc indemnizaţia de şomaj şi acum nu mai au nicio sursă de venit. De doi ani li se promit salariile compensatorii, însă nu au primit decât 500 de lei din peste 5000 de lei, cât ar fi trebuit să primească. În ultimele două săptămâni, administratorul judiciar le-a promis că va veni la negocieri, dar nu ajuns până acum.

Nici pentru colegii care mai vin la serviciu veştile nu sunt bune. De la 1 iunie peste 500 de salariaţi vor pleca acasă.

Atât conducerea Oltchim, cât şi administratorii judiciari speciali au refuzat să comenteze situaţia disponibilizărilor.

În prezent în combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea muncesc 2200 de salariaţi. În urmă cu doi ani au plecat de aici 1000 de salariaţi, cărora li s-au promis 18 salarii compensatorii.
digi24.ro

Leave a Response