Ion Stoenescu, directorul ABA Olt, a fugit la Sibiu pentru a-și pune în practică „măgăriile“

joi, 28 mai 2015

Ion Stoenescu, marioneta fostului semiprimar Gigi Matei, care se joacă de-a directorul prin curtea ABA Olt, pregătește joi, 29 mai, o nouă măgărie, în stilul celor care l-au consacrat deja. Concret, colegul lui Bachus organizeaza joi la sediul SGA Sibiu - Comitetul de Direcție al ABA Olt departe de ochii și urechile „curioșilor“ de la Vâlcea care i-ar putea încurca aranjamentele.

Pe ordinea de zi a comitetului sunt cel puțin două situații cu cântec: 1. mutarea economistei Corina Toșu de la Direcția Financiară a ABA Olt la Direcția Resurse Umane (si ulterior impunerea acesteia în funcția de director al direcției); 2. aprobarea PENALĂ a montării unei microhidrocentrale pe conducta de alimentare cu apă a municipiului Brașo. Manevra este făcută pe „cașcaval“ mult (în jur de 100.000 euro!!!) la intervenția patronului unei anumite firme. pentru a-și atinge scopurile, Ion Stoenescu l-a eliminat din schemă pe reputatul specialist dr. ing. Dumitru Bobocu, care a dat aviz negativ acestei lucrări.

În cazul mutării Corinei Toșu, fiica răposatului fost director Șindilaru, Stoenescu răspunde unei „obligații“ de la centru.

O altă trăznaie a directorului Ion Stoenescu este prelungirea cu încă un an a mandatului de director financiar al Lenuței Dobrinescu, soția deputatului PNL Traian Dobrinescu (cel care l-a susținut frenetic pe Stoenescu la București!), cea care trebuia să iasă la pensie demult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe