Doi tineri vâlceni fac zeci de mii de lei pe lună din vânzarea în rulotă

miercuri, 13 mai 2015

Au pariat pe un produs specific evreiesc, foarte popular in Manhattan,

Doi tineri vâlceni fac zeci de mii de lei pe lună din vânzarea în rulotă

 

Doi tineri din Ramnicu Valcea au lansat in urma cu un an un bagel shop in "jungla" corporatista din Pipera. Alex Petrescu (26 ani) si Ionut Rusu (25 ani) au pariat pe un produs specific evreiesc, foarte popular in Manhattan. Bagel-ul este o alternativa sanatoasa pentru un mic-dejun pe fuga. Alex a povestit intr-un interviu acordat wall-street.ro cum au raspuns romanii provocarii Sunday Bagels and Coffee si cat de dornici au fost sa incerce un sandvici "american" intr-o piata dominata de shaorma si celebrul snitel cu cartofi prajiti.

Conceptul propus de cei doi antreprenori se adreseaza corporatistilor care, in drumul grabit spre birouri, opresc sa isi ia o cafea si un sandvici. De altfel, dimineata este si varful de vanzari pentru Sunday Bagels and Coffee. Nu sunt multi clienti care sa stea la masa, dar spre pranz mai apar corporatisti care sa leneveasca in pauza de masa pe leaganul instalat in fata rulotei.

Mai mult, Alex a reusit sa creeze un loc de relaxare in jungla corporatista. "De multe ori vin oameni doar sa fumeze o tigara si sa ne salute, dar asta nu ne deranjeza. Asta arata ca am creat un loc in care lumea vine sa se relaxeze". In plus, relaxarea si micul dejun vin si la locul de munca, in contextul in care tinerii antreprenori livreaza bagels sau organizeaza evenimente de promovare a micului dejun sanatos la corporatiile din Pipera.

"Bagel Boxes sunt foarte apreciate la firmele care doresc sa organizeze un mic dejun pentru angajati sau la meeting-urile de la birou, cand ai nevoie de o forma de snack hranitor in jurul caruia un grup se poate strange cu usurinta. De aceea, planuim sa fim mai vizibili si in afara zonei Pipera", precizeaza Alex.

Cei doi tineri si-au deschis in urma cu doi ani un SRL-D, dar afacerea au inaugurat-o efectiv in mai 2014. Deocamdata nu au luat fonduri de la stat, dar beneficiaza de faptul ca timp de 3 ani nu platesc CAS pentru angajati. "Ne vom gandi sa accesam banii de la stat pentru SRL-D-uri daca vom deschide o a doua locatie", afirma Alex.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe