|joi, decembrie 8, 2022
  • Follow Us!

Cristian Buican s-a hotărât: Adi de la Vâlcea, candidat PNL la Primăria Rm. Vâlcea! 

Adi de la Valcea

Pentru că liberalii au dificultăţi în a-şi alege candidatul pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, ne-am gândit noi să-i ajutăm. Din ce am înţeles, omul potrivit va fi cel care se va clasa cel mai bine în sondajele interne pe care le vor comanda în toamna acestui an. Nu contează cum îl cheamă, atâta timp cât are cele mai mari şanse. De fapt, este un concurs de popularitate, restul criteriilor sunt doar apă de ploaie. O recunoaşte şi copreşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican care ar merge şi pe mâna lui Mircia Gutău, dacă acesta va trece de sondajele de opinie. Dacă tot este un concurs de popularitate, îi aducem în atenţie lui Cristian Buican câteva nume, care ar putea sparge toate recordurile de popularitate.

1.     Adi de la Vâlcea. Cântă manele pe la nunţi şi botezuri pe mii de euro. Se ştie, românilor le plac manelele şi nu ar fi exclus să-l vedem pe Adi pe primul loc în sondajele PNL. În plus, din banii primiţi pe la paranghelii ar putea ajuta şi partidul. Mai rămâne să vrea şi el.
2.     Mihai Costea şi Cruduţa, în tandem. Cuplul de mare succes s-ar putea reuni pentru a intra în sondajele de opinie ale PNL Vâlcea. Cu ce mai ştie Mihai cu mingea şi cu decolteurile adânci ale Cruduţei, am putea asista la ceva de nedescris. Cine nu ar vota-o pe Cruduţa să fie asistenta lui Costea la primărie?
3.     Tatiana Mărcoianu. O doamnă care cântă muzică populară şi a făcut striptease folcloric la „Românii au talent”. O ţară întreagă a văzut-o cum a reprezentat cu pasiune judeţul Vâlcea. Vă daţi seama ce ar putea face la primărie pentru PNL?
Acest material este o mică glumă, un pic de haz de necaz, până la stabilirea candidatului oficial, si vă rugăm să-l trataţi ca atare!
Anemona Tănase (realitateavalceana.ro)

One Response to Cristian Buican s-a hotărât: Adi de la Vâlcea, candidat PNL la Primăria Rm. Vâlcea!

  1. Neamțul

    Buicane esti dezamagirea generatiei tale, cei ce te cunosc stiu asta, insa iti vine ca o manusa politica asta plina de manele si manelisti de la noi.iti doresc sa ai parte de voturile tuturor fie ca sunt vi sau nu!Sictir!

     

Leave a Response