Alexandru Mironov la Râmnicu Vâlcea

marți, 26 mai 2015

ALEXANDRU MIRONOV LA RM-VALCEA
STIINTA INCOTRO ?” Care sunt tehnologiile viitorului? Ce secrete deţine creierul uman? Cum și când vom coloniza planeta Marte și Calea Lactee? Ne vom transforma în cyborgi? Cum ne vom upgrada corpul? Cine suntem, de unde venim? Cum a apărut Universul? Acestea sunt doar o parte a intrebarilor la care elevii valceni vor primi răspunsuri in cadrul prelegerii „STIINTA INCOTRO? MISTERELE ŞTIINŢEI.
Institutul National pentru Tehnologii Criogenice si Izotopice ICSI, Rm –Valcea, impreună cu Biblioteca Judeteana Antim Ivireanu si in colaborare cu Revista „Stiinta & Tehnica” organizeaza JOI 28 mai orele 14:00 o serie de prelegeri prelegeri publice de popularizare a ştiinţelor viitorului. Va fi prezent renumitul ALEXANDRU MIRONOV, directorul revistei Stiinta & Tehnica”, alături de renumiţi jurnalisti, scriitori si realizatori de emisiuni radio-TV de popular science (Marc Ulieriu, Adrian Nicolae,, Catalin Beldea, etc)
„Este o actiune din cadrul unui proiect iniţiat in campania de popularizare a ştiinţelor, iniţiat de Academia de Ştiinte şi Tehnică Iniţiatorii proiectului şi-au propus să ofere elevilor o alta abordare a ştiinţei, o alta imagine a lumii contemporane, prin argumente ştiinţifice de actualitate si explicate intr-un mod atractiv si profesionist. Sperăm ca toate acestea sa trezeasca interesul elevilor pasionaţi de aceste domenii, pentru ca ei, la rândul lor, să ajunga oameni de ştiinţa, ingineri, fizicieni, viitori inventatori”, ne-a informat Gheorghe Ionita, presedintele Consiliului Ştiintific de la ICSI Rm-Vâlcea.
Sunt invitaţi să participe elevii de la liceele şi şcolile din municipiul Rm.Vâlcea, intrarea fiind liberă.
,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe