Președintele CJ Vâlcea, Gheorghe Păsat, acuzat de TRAFIC DE INFLUENȚĂ de președintele CA de la CET Govora

vineri, 29 mai 2015

Pe liberalii Cristian Buican, președinte al PNL Vâlcea, și Gheorghe Păsat, președintele Consiliului Județean Vâlcea, a căzut cerul astăzi! Motivul? Consiliul de Administrație de la societatea subordonată CJ, CET Govora, nu a votat la comandă politică liberală. Membrii CA, inclusiv venerabilul liberal Jean Decuseară, au votat cum le-a dictat conștiința. Astfel, noul director al CET-ului va fi tânărul Doru Constantin și nu Ludovic Zelici care bătuse palma cu gașca penală liberală.

Buican și Păsat se și visau împărați la CET Govora. În disperare de cauză și dând dovadă de nebunie maximă, MAFIA GALBENĂ și-a dat arama pe față. Băgat la înaintare de șeful politic Buican, președintele CJ Vâlcea dă dovadă de INCONȘTIENȚĂ MAXIMĂ  și se dezlănțuie într-un urgan al TRAFICULUI DE INFLUENȚĂ. Păsat i-a sunat în ultimele ore pe: președintele CA, Sorin Fodoreanu, pe care l-a amenințat cu destituirea din funcție! La fel a procedat și cu Jean Decuseară și Dragoș Constantinescu. Procurorii DNA trebuie să intre pe fir și să cerceteze de ce Buican și Păsat ard de nerăbdare să INTRE CU BOCANCII POLITICI ÎN CET GOVORA!

Orbiți de orgoliu, Păsat și Buican au chemat la discuții verigile slabe din PSD Vâlcea, consilierii județeni Ioana Liță (schimbată din funcția de director Resurse Umane la CET) și Constantin Pîrvu (care a bătut la ușa CET Govora în nenumărate rânduri pentru anumite contracte!), cărora le-au promis marea cu sarea pentru a-l schimba din funcție pe reprezentantul CJ Vâlcea în AGA CET Govora, avocatul Petre Grigore. Imediat după această mutare, liberalii și trădătorii din PSD ar urma să voteze un liberal, reprezentant AGA la CET Govora, care i-ar destitui pe membrii CA de la CET Govora și ar nominaliza marionete liberale!

Contactat de Ziarul de Vâlcea și informat în legătură cu această mișcare, președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, ne-a declarat: „Nu cred că se va întâmpla acest lucru. Cum să voteze consilierii PSD un om al liberalilor în AGA la CET? Ar fi împotriva prevederilor statului partidului și ar fi imediat excluși! Voi avea o discuție pe această temă cu toți consilierii județeni. Nu acceptăm ingerințe politice la CET Govora. Fostul președinte al CJ Vâlcea, Ion Cîlea, s-a luptat pentru menținerea acestei societăți pe linia de plutire, iar acum liberalii distrug tot ce s-a construit bun acolo! E strigător la cer ce se întâmplă și sper că autoritățile se vor autosesiza!

Pe această cale sesizăm încă o dată Direcția Națională Anticorupție să verifice infracțiunea de TRAFIC DE INFLUENȚĂ, decare, credem noi, se face VINOVAT președintele CJ Vâlcea, Gheorghe Păsat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe