Şpârle şi şopârle, 20.04.2015

duminică, 19 aprilie 2015

• Pentru a elimina orice discuţii şi dezbateri sterile privind audienţa pe site-urile de ziare locale, prezentăm clasamentul anunţat public de Trafic.ro din ultimele trei luni (1 ianuarie - 1 aprilie 2015): site-ul bisăptămânalului „Vocea Vâlcii” se situează pe locul I, pe locul secund este „Viaţa Vâlcii”, pe locul III (la o distanţă foarte mică) se află „Ziarul de Vâlcea”, pe locul IV se situează „Criterii Politice”, pe locul V este „Arena Vâlceană”, pe locul VI „Curierul de Râmnic”, pe locul VII se plasează „Indiscret de Oltenia”, pe locul VIII se află „Monitorul de Vâlcea”, locul IX „Impact Real“, locul X „Realitatea Vâlceană“, locul XI „Info Puls“ etc. Precizăm că audienţa măsurată se referă EXCLUSIV la cititorii din judeţul Vâlcea şi nu din alte judeţe sau ţări! Alte ziare - precum „Jurnal Vâlcean”, „Curierul de Vâlcea”, „Săptămâna în Oltenia” „Timpul de Vâlcea” sau „Râmnicu Vâlcea Week” - nu au putut fi incluse în respectivul clasament, întrucât nu aveau un indicator de măsurare a audienţei online. Cine nu crede poate verifica aceste informaţii oricând!

• „Dacă tăcea, Prală filozof rămânea!” Astfel putem spune despre consilierul judeţean PNL (fost PDL, PSD şi PRM) Ştefan Prală, care în ultima conferinţă de presă, a declarat despre numirea în AGA la Servcet: „Am fost nominalizat de către consiliul de administraţie al CET Govora. Nu există nici o hotărâre la partid, nu există nici o voinţă a partidului, nu m-a recomandat partidul. M-a recomandat pregătirea mea profesională”. Tare ne este teamă că dacă vom consulta CV-ul lui Prală nu vom găsi mari lucruri, iar toate funcţiile din instituţii sau firme de stat le-a primit doar prin „metode politice”. Cât priveşte postul de la Servcet, îi dorim succes lui Ştefan Prală, însă mulţi oameni cu pregătire profesională în domeniu se întreabă dacă a fost un concurs anunţat public din timp şi organizat în condiţii transparente?

• Guvernatorul BNR, vâlceanul Mugur Isărescu, are trei terenuri intravilane, o casă, un apartament şi o casă de vacanţă, bijuterii de peste 62.000 de euro, o colecţie numismatică de 40.000 de euro, şase conturi cu peste 339.000 de lei, deţinând şi SC Măr SRL, cu peste 40 de hectare de vie la Drăgăşani. În declaraţia de avere, Isărescu scrie şi că a acordat un împrumut în nume personal de 250.882 de lei societăţii SC Măr SRL, la care este acţionar majoritar, având 79,40% din acţiuni, cu o valoare a acţiunilor de 1.159.600 de lei din capitalul total de 1.460.400 de lei. În declaraţia de avere anterioară, din iunie 2014, el preciza că deţine 99,98% din acţiunile SC Măr SRL.

• Aflăm că la parterul Policlinicii cu Plată din Calea lui Traian se va deschide zilele acestea, pentru pacienţii care suferă de litiază renală, o modernă clinică unde aceştia pot fi trataţi prin litotripsie extracorporeală cu undă de şoc. La clinică va lucra o echipă de şase doctori, sub coordonarea doctoriţei Droseta Frâncu, soţia fostului primar Emilian Frâncu. Având în vedere că ex-primarul Frâncu se află la „răcoare” de peste un an, se aude că doamna Frâncu a primit sprijin financiar şi moral pentru deschiderea clinicii din partea unui vechi amic al fostului preşedinte al PNL Vâlcea....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe