Şpârle şi şopârle, 02.04.2015

miercuri, 1 aprilie 2015

• S-a întâmplat ceea ce trebuia să se întâmple demult: Constantin Lăpădat a fost schimbat din funcția de director economic al CET Govora și probabil că i se va repartiza un post de „tăietor șef de frunze la câini”. Aceasta nu este singura schimbare de la CET, se aude că Ioana Liță, directoarea de la Resurse Umane, a primit deja preaviz pentru eliberarea din funcție, având în vedere faptul că domnia sa încasa, pe lângă salariul de la CET, și pensie. De asemenea, printre cei eliberați din funcție se numără și inginerul Cito Drăgan. Pe aceste posturi vor fi numite persoane tinere, competente, cu dorință și putere de muncă și performanță profesională!

• În numărul viitor al ziarului nostru vom scrie în detaliu depre noi abuzuri ale primarului interimar al Râmnicului,  Ion „Jiji” Matei, la adresa unor locuitori din municipiu. Pe nepusă masă, lui Matei i s-a pus „pata” pe nişte... copertine auto deţinute de oamenii din mai multe zone ale oraşului. Printre cei care au căzut victime furiei lui I.G. Matei se numără şi... Droseta Frâncu, soţia fostului primar Emilian Frâncu, obligată acum să-şi desfiinţeze copertina auto din spatele blocului L, de pe strada Regina Maria.

• În atenția SRI, Jandarmeriei, Poliției și Instituției Prefectului: agitatori din interiorul CET Govora urmăresc să destabilizeze această unitate economică, prin acțiuni violente, mascate de așa-zise proteste sindicale. Grupurile de interese de tip mafiot, nemulțumite de reușita CET-ului în relația cu Complexul Energetic Oltenia, au interes să saboteze funcționarea CET Govora.

• Procurorii DNA se pregătesc de o „vizită” la sediul Primăriei Zătreni, în urma sesizărilor şi reclamaţiilor făcute de mai mulţi cetăţeni din comună privind unele presupuse fapte de corupţie ale primarului Constantin Liţoiu. Vom reveni cu detalii asupra desfăşurării evenimentelor!

• Autoritatea Electorală Permanentă a prezentat recent un raport detaliat al veniturilor și cheltuielilor electorale efectuate de candidaţii la alegerile prezidenţiale. Vâlceanul Constantin Rotaru, preşedintele PAS, a avut doar venituri din transferuri (venituri înregistrate înaintea campaniei electorale) de 30 milioane de lei vechi şi cheltuieli totale de... numai 2,48 milioane de lei vechi. Banii cheltuiţi de comunistul Rotaru în campania electorală au fost exclusiv pentru tipărituri şi alte materiale promoţionale, ceea ce înseamnă că liderul (neo)comuniştilor din România a avut un „profit” de 27,6 milioane de lei vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe