|vineri, august 12, 2022
  • Follow Us!

Deputatul Costi Rădulescu: „PNL, nu îți bate joc de CET Govora!“ 

costi radulescu

• PNL şi PD-L, NU VĂ BATEŢI JOC DE CET GOVORA S.A. ! RISCAŢI SĂ BLOCAŢI JUDEŢUL!

Având în vedere acţiunile noii alianţe politice majoritare de la nivelul Consiliului Judeţean Vâlcea, acţiuni bine prezentate şi de mass-media locală, constatăm că imediat după preluarea majorităţii politice PNL şi PD-L au declanşat “curăţenia generală” la nivelul tuturor instituţiilor aflate în subordinea Consiliului Judeţean, instalându-şi în posturile de conducere membrii de partid.
PSD Vâlcea consideră că presiunile “galben-portocalii” la care sunt supuşi toţi angajaţii Consiliului Judeţean Vâlcea şi cei ai instituţiilor din subordine, trebuie să înceteze imediat, întrucât acestea pot conduce la blocajul economic şi instituţional al unui judeţ care oricum traversează o perioadă grea din punct de vedere economic şi social. Nu trebuie să uităm faptul că judeţul nostru a fost calamitat de guvernarea Băsescu-Boc, o guvernare PD-L, care în acest moment este partener politic al Partidului Naţional Liberal.

În acelaşi context, liberalii şi pedeliştii trebuie să înţeleagă că CET GOVORA S.A. nu este o jucărie a politicienilor şi orice presiune poate destabiliza această unitate strategică a economiei vâlcene aflată în plin proces de preluare a minelor de la Berbeşti şi Alunu.

Liberalii şi pedeliştii trebuie să fie conştienţi că pot aduce judeţul Vâlcea într-un blocaj iremediabil în situaţia în care la CET GOVORA lucrurile vor scăpa de sub control!

„Am primit cu maximă îngrijorare vestea că domnul Mihai Bălan, Directorul General al CET GOVORA S.A., şi-a dat demisia. Situaţia prezentată de presa locală cu privire la această demisie, este una extrem de gravă mai ales că în articolele respective se evidenţiază că gestul domnului Mihai Bălan vine în urma unor presiuni politice. Cred că este nedrept ce i se întâmplă acestui om care de 20 de ani a depus toată energia pentru cei care muncesc în CET Govora şi pentru dezvoltarea societăţii. Domnul Mihai Bălan cunoaşte în detaliu măsurile strategice care trebuie luate în următoarea perioadă pentru ca preluarea minelor de la Berbeşti să fie un proiect economic reuşit. Este o situaţie inacceptabilă, întrucât se pare că liberalii şi pedeliştii sunt cei care au provocat această reacţie a Directorului General Mihai Bălan. De altfel, din informaţiile care circulă public aflăm că toată echipa managerială a fost ,,rasă,, iar acesta este un lucru grav pentru că acum mai mult ca oricând această unitate are nevoie de un climat corespunzător pentru depăşirea şi îndeplinirea principalului obiectiv şi anume: preluarea minelor de la Berbeşti-Alunu iar liberalii şi pedeliştii nu trebuie să se joace cu vieţile oamenilor şi cu soarta judeţului nostru.”- declaraţie deputat Constantin Rădulescu, Preşedinte Interimar PSD Vâlcea. (Birou Presă PSD)

 

Leave a Response