|marți, noiembrie 24, 2020
  • Follow Us!

Vâlcea a pierdut derbyul cu Slatina 

FOTBAL:CSM RAMNICU VALCEA-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, LIGA 2 (5.04.2014)

Derbiul Olteniei din etapa a 18-a a Ligii a II-a, seria 2, FC Olt Slatina – CSM Vâlcea, a fost câştigat de echipa gazdă cu 1-0. Singurul gol înscris, sâmbătă, pe stadionul „1 Mai” a fost semnat de Bobi Verdeş, atacantul slătinenilor punctând cu o „bombă” de la 25 de metri (’62). Oaspeţii şi-au trecut în cont o bară, Konyeha a şutat de la distanţă, cu pământul, mingea i-a trecut printre mâini lui Nuno Claro, dar s-a lovit de butul din dreapta (’24). De menţionat că vâlcenii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 75, când Munteanu l-a faultat din spate pe Ignea, din postura de ultim apărător, şi a văzut direct cartonaşul roşu.

FC Olt Slatina: Nuno Claro (’46, Mogoşanu) – Anghelina, Fâşie, Gligor, Covalschi – Ignea, Gheorghe – Bardu (’80, Blănaru), Căpăţînă, Leucuţa (’78, Ştefan) – Verdeş. Antrenor: Dan Oprescu.

CSM Vâlcea: A. Popescu – Samson, I. Stoica, Deaconescu, Vl. Munteanu – L. Iordache, Ov. Popescu – Ad. Popa (’63, Firţulescu), Konyeha, Bg. Geantă (’82, Staicu) – Himcinschi. Antrenor: Alexandru Pelici.

Cartonaş galben: Munteanu.

Cartonaş roşu: Munteanu ’75.

Au arbitrat: Horia Gabriel Mladinovici – Romică Bîrdeş, Ionuţ Marius Bobe.

Observatori: Lucian Măiereanu, Viorel Leşeanu.

În urma acestui rezultat, FC Olt Slatina a urcat pe locul trei în clasament, iar CSM Vâlcea s-a instalat pe poziţia a şaptea.

 

Leave a Response