Şpârle şi şopârle, 19.03.2015

joi, 19 martie 2015

• „Consilierii“ deputatului Buican greșesc amarnic în ceea ce privește relația cu presa județeană. Oameni de „bine“ i-au întins o capcană șefului PNL Vâlcea. Cum să devii președinte al Consiliului Județean Vâlcea, când apropiații tăi joacă la două capete și te îndeamnă să iei decizii sinucigașe politic?!

• Pe mână cu confratele său politic de la Guvern, Victor Ponta, edilul nostru şef Ion Gigi Matei bate record după record în funcţia de primar interimar al Râmnicului. Peste câteva săptămâni se împlineşte exact un an de când Emilian Frâncu a plecat la „răcoare” şi tot cam de atunci Ion Gigi Matei este viceprimar cu atribuţii de primar. Dacă mai punem la socoteală şi cele patru luni de arest preventiv ale lui Emilian Frâncu, putem spune că „ospătarul” I.G. Matei are un mandat mai lung decât Frâncu - un primar ales direct de electorat. Ca să nu mai punem la socoteală faptul că până la alegerile locale din 2016 mai sunt peste 14 luni şi trebuie să luăm în considerare faptul că Guvernul nu va organiza alegeri anticipate.... Total ilegitim şi imoral, Ion Gigi Matei se află astfel în fruntea bucatelor din Primăria Râmnicului doar printr-o conjunctură politică şi penală, stând mereu cu frica-n sân de o confruntare directă cu electoratul din Râmnicu Vâlcea. Ruşineeeee!

• Se aude că la o cârciuma din Păuşeşti Otăsău s-ar organiza pariuri şi jocuri de noroc neautorizate.

• Consiliul Judeţean Vâlcea a anunţat luni, 16 martie, rezultatele la „concursul” pentru ocuparea postului de director al Muzeului Nicolae Bălcescu. Examenul a fost o mascaradă de la un capăt la altul, pentru că reprezentantul PNL Antonie Chelcea a produs „surpriza”, câştigând şefia muzeului respectiv. De fapt, omul a avut susţinere politică de la un capăt la celălalt din partea preşedintelui Gică Păsat, a deputatului Cristian Buican şi a majorităţii liberale din CJ Vâlcea, astfel că era de aşteptat ca Toni Chlecea să câştige respectivul post. În urma „concursului”, teologul Antonie Chelcea a obţinut nota 8,84, în timp ce profesorul de istorie Ion Nicolae (propunerea PSD) a luat numai nota 7,59.

• Directorul economic dintr-o societate comercială de stat, responsabil acum cu tăiatul frunzelor la câini, va răspunde penal pentru mai multe activități ilegale. Mai mult decât atât, ipochimenul acesta și-a format o camarilă în jurul său, alcătuită din salariați (din ce în ce mai puțini) și oameni de afaceri, care-i cântă în strună. Individul i-a băgat în cap numai bazaconii unui lider politic județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe