Şpârle şi şopârle, 09.03.2015

luni, 9 martie 2015

 

• Primarul interimar al muncipiului Râmnicu Vâlcea, Ion Gigi Matei, este singurul ospătar în viaţă de la celebra bodegă comunistă „Om bogat, om sărac“.

• Cea mai tristă veste pentru Oltchim a avut loc la începutul acestei luni: prietenul lui Bachus, Marius Pîrvu, s-a reîntors în fruntea Direcţiei Petrochimice Bradu (Arpechim Piteşti), din cadrul combinatului chimic, după o perioadă de şase luni de „vacanţă” la şefia Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea. Oricum, secţia de la Piteşti este oprită complet de peste 4 ani, însă nu putem să uităm „stagiul” de şapte luni (octombrie 2013-aprilie 2014), atunci când a pus pe butuci activitatea de la Oltchim, din calitatea de director general. Evident, pe unde a apucat „un os de ros”, Marius Pîrvu a beneficiat de sprijinul Guvernului PSD, partid din care face parte de mai mulţi ani.

• Băieţii deştepţi de la ABA Olt încearcă să dea un tun de proporţii! Este vorba despre o conductă, energie electrică, profit generos şi un patron foarte darnic cu cei care-l „ajută“. Propunerea de afaceri a ajuns deja în Consiliul Tehnic Economic al ABA Olt. Instituţiile statului sunt cu ochii pe business.

• Vineri, 6 martie, în jurul orei 09.00, un incendiu dubios s-a produs la firma Topanel, situată pe Platforma Industrială Sud Râmnicu Vâlcea. Topanel aparţine fratelui fostului deputat Cristian Boureanu. Conform informaţiile primite de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, incendiul s-a produs la clădirea de birouri. Până la stingerea incendiului, a fost afectat plafonul a două încăperi pe o suprafaţă de circa 40 de metri pătraţi şi s-au deteriorat mai multe elemente de birotică, tehnică de calcul şi mobilier, inclusiv documente ale societăţii. Cercetările preliminarii efectuate la faţa locului arată că incendiul s-ar fi declanşat în urma efectuării unor lucrări de sudură...

• Valeru Amza, directorul SGA Vâlcea, îi este dator fostului său şef Horia Horăscu câteva zeci de cartuşe de ţigări Kent. Prietenii ştiu de ce!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Şpârle şi şopârle, 09.03.2015”

  1. Tiberiu Geogescu a fost muzicant la Armata.Canta la toba mare. De unde a-ti scos-o ca a fost politai? E baiatul lui Nea Puiu de sub pod.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe