|vineri, noiembrie 27, 2020
  • Follow Us!

Şeful învăţământului vâlcean Ion Gherghinaru face TRAFIC DE INFLUENŢĂ?! 

gherghinaru

„Lipitorul de afişe” Ion Gherghinaru face mătănii în ultima perioadă pe la conducerea PSD Vâlcea, în speranţa că va primi postul mult visat – de şef al Inspectoratului Şcolar Vâlcea la concursul care va avea loc în curând. Însă, în peste cei doi ani de când „taie frunze la câini” în fruntea instituţiei nu s-a remarcat prin nici o realizare şi nici un proiect implementat cu succes.

Ba da, singurele „realizări” ale lui Ion Gherghinaru sunt veniturile de nabab, în totală contradicţie cu salariile celorlaţi profesori din Vâlcea. Vă spunem că numai într-un an, Ion Gherghinaru a câştigat circa 1 miliard de lei vechi din următoarele surse: inspector şcolar general, Consiliul Local, membru AGA la societatea ETA, Liceul Antim Ivireanul, Liceul tehnologic Ferdinand I, asociaţia de proprietari, arendă pentru un teren din Strejeşti – judeţul Olt, etc.

Mai nou, se pare că Gherghinaru face trafic de influenţă pe la directorii de şcoli din judeţ pentru ca aceştia să se aboneze la revista „Tribuna Învăţământului“. Astfel societatea editoare Megapress SA a strâns câteva sute de milioane bune din sărăcia învăţământului vâlcean. Şi cum „prietenul la nevoie se cunoaşte“ zilele trecute revista respectivă a publicat un interviu super-pupincuristic cu „somitatea învăţământului românesc“ Gherghinaruuuu.

Ar fi cazul ca ipochimenul de Gherghinaru să lase locul unui profesionist adevărat şi onest în fruntea ISJ Vâlcea

One Response to Şeful învăţământului vâlcean Ion Gherghinaru face TRAFIC DE INFLUENŢĂ?!

  1. EIUM GHEORGHINARU

    Bag p**a in capu’lui de prost sa plece din isj .

     

Leave a Response