Poliţia a confiscat tone de legume, cărbune şi materiale lemnos, dar şi 855 de echipamente de protecţie

miercuri, 25 martie 2015

 

La data de 23 martie a.c., poliţiştii au acţionat pentru prevenirea şi comabaterea faptelor prevăzute de legea 12/1990. Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 25 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 16193,5 lei şi au fost confiscate aproximativ 6500 kg de legume (cartofi, ceapa şi mere) care erau transportate fără documente de provenienţă şi transport. Oamenii legii au oprit pentru control pe DN 64-Ioneşti, E. Ion, de 53 de ani, din comuna Vadastrita, jud. Olt în timp ce transporta 4600 kg de cartofi fără a avea documente de provenienţă, motiv pentur care a fost sancţionat contravenţional, iar cantitatea de legume a fost confiscată.

În data de 24 mai a.c., ora 05.55, poliţiştii au acţionat pe raza comunelor Malaia şi Voineasa, pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice. Cu această ocazie,  poliţiştii au confiscat 2,5 m.s. de material lemnos, care era transportat fără documente de transport şi provenienţă.

La data de 23 martie a.c., ora 20.30, poliţiştii au oprit pentru control o autoutilitară pe raza oraşului Ocnele Mari,  condusă de G. Nicolae, din municipiul Râmnicu Vâlcea. În urma controlului, oamenii legii au stabilit  că bărbatul transporta 2960 kg cărbune, fără a avea asupra sa documente legale de transport în saci de rafie în vederea comercializării. S-a procedat la confiscarea cantităţii de cărbune, iar faţă de conducătorul auto s-a luat măsura sancţionării contravenţionale.

Poliţiştii au oprit pentru control o autoutilitară  pe DN 67 , condusă de I. Miklos, de 42 de ani, din or. Târgu Mureş. Cu ocazia controlului efectuat asupra mărfii transportate, s-a constatat faptul că avizul de însoţire nu corespundea din punct de vedere al mijlocului de transport şi al datei. Astfel s-a procedat la ridicarea în vederea confiscării a 855 de echipamente de protecţie (mânuşi, jampiere, pantofi şi cizme), în valoare totală de 100.000 lei. S-a luat măsura sancţionării contravenţionale a conducătorului auto cu amendă în valoare de 500 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe