|joi, noiembrie 26, 2020
  • Follow Us!

Accidente şi infracţiuni rutiere în Dăeşti şi Râmnicu Vâlcea 

infractiuni-rutiere

 

În data de 19 martie a.c., în jurul orei 10.00, P. Titel, de 66 ani, din com. Dăeşti, a condus un moped într-un  poligon auto privat din municipiul Râmnicu Vâlcea şi la finalul probei practice pentru obţinerea permisului de conducere valabil pentru categoria AM, în momentul frânării, s-a dezechilibrat şi a căzut. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a lui P. Titel, diagnosticat cu fractură complexă de tibie stânga. Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La data de 19 martie a.c., în jurul orei 10.10, B. Cornel, de 46 ani, din comuna Albeni, jud. Gorj, a condus o autoutilitară pe Str. Calea lui Traian din Rm. Valcea, iar la km 113 +640m a efectuat un viraj la stânga, cu intenţia de a intra în curtea unui imobil, fără a se asigura ca poate efectua această manevra în condiţii de siguranţă şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce tracta o remorcă, condus de  N. Marian. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a lui N. E., de 12 ani, diagnostic – TCC nivel 0, N. I., de un an,   diagnostic TCC minor. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentelor rutiere.

În data de 19 martie a.c., ora 21.30, B. Mihai, de 63 ani, din localitatea Rm. Vâlcea, a condus un autoturismul pe strada Nicolae Bălcescu, din mun. Rm. Vâlcea şi a fost oprit pentru control de poliţiştii din cadrul poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea. În urma controlului efectuat, acesta avea permisul de conducere suspendat. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. I s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 335, alin. 2 din Codul Penal.

Leave a Response