|vineri, noiembrie 27, 2020
  • Follow Us!

Accidente rutiere în Câineni, Brezoi şi Râmnicu Vâlcea 

fotovideo-accidente-lant-la-cluj-doua-victime-si-localitatea-dumbrava-update_0

 

În data de 16 martie a.c., în jurul orei 13.50,  S. Dumitru, de 37 ani, din mun. Rm. Valcea, a condus un autoturism, pe DN 64-Râureni, iar la km 111+100 m a efectuat un viraj la stânga pentru a întoarce autoturismul, moment în care nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar din sens opus, fiind condus de T. Florin, de 34 ani, din com. Urzica, jud. Olt. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a lui: T. Florin, de 34 de ani, diagnostic „contuzie calcaneu stâng”; T.G., de 16 ani, diagnostic „TCF, Fractură orbită dreapta semisinus drept, contuzie coapsă dreapta”. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

La data de 16 martie a.c., ora 15.25, C. Ioan, de 21 ani, din or. Ocna Mureş, jud. Alba a condus o autoutilitară, pe D.N.7 – Câineni, în afara localităţii Robeşti, iar la km.225+200 m., din cauza nepăstrării unei distante de siguranţă faţă de autoturismul ce circula în faţa sa, iar pentru evitarea coliziunii cu acesta a frânat brusc, pătrunzând pe contrasens şi intrând în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar din sens opus şi care a fost proiectat pe acostamentul din dreapta. Acesta a lovit cu oglinda dreapta pe R. Ana, de 70 ani, din com. Câineni, care se deplasa în calitate de pieton pe acostament. Din accident, a rezultat rănirea gravă a lui R. Ana , în calitate de pieton,  căreia i-au fost acordate îngrijiri medicale la spital, unde i s-a stabilit diagnosticul de fractură dislocata radius stâng şi fractură metacarpian stâng, contuzie şold stâng. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În data de 16 martie a.c., în jurul orei 11.30, E. Amalia, din  oraşul Brezoi, de 38 de ani, a condus un autoturism,  pe str. Prof. Ghe. Surdu – Brezoi şi a efectuat fără să se asigure corespunzător  o manevră de mers înapoi, lovind cu partea spate a autovehiculului pe T. Mircea, de 65 de ani, din oraşul Brezoi, jud. Vâlcea care trecea în acel moment prin spatele autovehiculului. În urma evenimentului a rezultat rănirea  lui T. Mircea,  diagnostic politraumatism accident rutier, fractură humerus stâng, plăgi escoriate hemifaţă stânga. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

One Response to Accidente rutiere în Câineni, Brezoi şi Râmnicu Vâlcea

  1. roshul

    anul 1999-2001 ocneanu adrian omora oamenii pe calea vacaresti pe trecerea de pietoni cu un cielo alb daewoo executive b — sxy , nu mai conteaza daca fuma ori nu canabis , cert e ca dcedatii puteau fi copiati si introdusi in apartamentele casele oamenilor .
    anul 2010 fugit in ilfov de la apartamentul 61 de pe soseaua oltenitei nr 119 , sector 4 , blocul 30 , scara 2 etjul 7 cu divergenta niculescu corina ” vrea sereiiuu ! vrea sereiiuuu !! ” si tot el ocneanu adrian de pe scara blocului ” sa nu te ia ei ” si niculescu corina ” f.b.i ” .

     

Leave a Response