Şpârle şi şopârle, 09.02.2015 

luni, 9 februarie 2015

• În atenţia Camerei de Conturi Vâlcea! Semi-primarul interimar Ion Gigi Matei a semnat o decizie ILEGALĂ de convocare a şedinţei de Consiliu Local al municipiului Râmnicului. Asta deoarece legea stipulează foarte clar că proiectul de buget local anual se aprobă numai în şedinţă ordinară, or „chelnerul” I.G. Matei a convocat pe 11 februarie o şedinţă... extraordinară, în care va fi supus aprobării bugetul pe 2015.

• Mişcări de trupe importante la Partidul Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) Filiala Vâlcea. Marinela Simoiu a preluat frâiele organizaţiei judeţene a PP-DD de la mult prea incompetentul deputat Marin Ion Cristinel - zis „Interpelare”, cel care a reuşit „performanţa” de a aduce partidul la 2,4% încredere în rândul electoratului vâlcean.

• Vineri seară, feriţi de ochii lumii şi ai presei, conservatorii vâlceni au organizat un chef-monstru la Restaurantul Paradis din Râmnicu Vâlcea. Au participat peste 100 de invitaţi, iar „regina balului” a fost Loredana Predescu, şefa interimară a PC Vâlcea. Fiind „liberă de contract” (a se citi divorţată), madam Predescu a dansat de mama focului cu mai mulţi bărbaţi care au avut curajul nebun să se încingă la joc cu preşedinta conservatorilor. Nota de plată de mai multe mii de euro a fost achitată de „omul din umbră” care conduce PC Vâlcea!

• În conformitate cu prevederile din Legea privind finanţarea activității partidelor politice şi a campaniilor electorale, la sfârşitul anului trecut Autoritatea Electorală Permanentă a efectuat controlul finanţării campaniei electorale pentru alegerea Președintelui României din anul 2014, desfășurată de către Partidul Alternativa Socialistă (PAS) - candidat fiind vâlceanul Constantin Rotaru. Ca urmare a verificărilor efectuate asupra documentelor contabile puse la dispoziţia echipei de control s-a constatat că Partidul Alternativa Socialistă a obținut venituri în sumă de 3.010 lei și a efectuat cheltuieli în valoare de 248 lei. Rezultatul financiar al campaniei electorale a fost de 2.762 lei. Nu au fost înregistrate datorii neachitate până la data depunerii raportului detaliat al veniturilor și cheltuielilor electorale. Nu au fost constatate încălcări ale prevederilor legale referitoare la finanțarea campaniilor electorale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe