O tânără din Vâlcea a fost ucisă sub ochii părinților. Terorizată 8 ani de fostul iubit

marți, 24 februarie 2015

<p&g

 

Satula sa-i indure bataile, femeia l-a parasit si a plecat unde a crezut ca este in siguranta - la parintii sai. Insa el, furios, s-a razbunat crunt si a intrat peste ea in casa. Nimeni nu a reusit sa-l stapaneasca, pana cand n-a lasat-o pe fata fara suflare.

Tanara, in varsta de 28 de ani, din Goranu - Râmnicu Vâlcea, ducea o viata grea cu cel care ar fi trebuit s-o iubeasca si sa aiba grija de ea. Ani de zile i-a indurat bataile si amenintarile, pana cand, hotarata, si-a facut bagajul si a plecat la parintii sai. Doua saptamani a durat linistea ei, pentru ca aseara indiviul a dat buzna peste ea in casa, inarmat cu un cutit.

"A intrat peste noi in casa si a omorat-o. A terorizat-o de 8 ani. Era sa-l omoare si pe baiatul meu si pe noi. Daca nu era baiatul meu, ne omora pe toti!" a marturisit mama victimei.

Suspectul are 48 de ani si era gelos, spun oamenii. Insa fata - chiar daca era cu 20 de ani mai tanara ca el - nu i-a dat niciodata motive. Isi vedea mereu de treaba si muncea din greu.

Rudele tinerei spun ca ea voia de mult timp sa-l paraseasca, insa amenintarile barbatului au facut-o sa stea si sa indure suferinta. "De 8 ani vroia sa-l paraseasca, dar o ameninta ca daca il paraseste ii da foc la familie si il omora pe fratele ei", a povestit o ruda.

Criminalistii sositi la fata locului l-au retinut pe suspect si l-au audiat aproape toata noaptea. Daca va fi gasit vinovat pentru omor calificat, suspectul in varsta de 48 de ani risca sa imbatraneasca dupa gratii. (protv.ro)

<iframe src='https://www.stirileprotv.ro/lbin/video_embed.php?media_id=61638027&section=2&video_section_id=' frameborder='0' style='width: 600px; height: 368px; scrolling: no;'></iframe>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe