|miercuri, ianuarie 19, 2022
  • Follow Us!

NOVITRADE SRL CONSTANŢA LIVREAZĂ CONSUMABILE MEDICALE SPITALULUI JUDEŢEAN DE URGENŢĂ VÂLCEA (DOCUMENT) 

spitalul-judetean-de-urgenta-valcea

consumabile-medicale -document-

Potrivit licitatiapublica.ro, Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract de furnizare consumabile medicale nechimice de unică folosinţă şi consumabile hematologice.Conform anunţului de atribuire cu numărul 153533/06.01.2015, valoarea totală finală a contractelor este de 541.155 lei.

Printre firmele câştigătoare este şi societatea constănţeană Novitrade SRL. Ea figurează la Registrul Comerţului cu doi asociaţi persoane fizice, Nicoleta Dumitraşcu şi Florin Dumitraşcu, aceasta fiind singura afacere în care apar numele celor doi. Firma a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 7.092.708 lei, un profit net de 839.240 de lei şi 13 salariaţi.

SC Novitrade SRL a fost înregistrată în anul 2002 şi îi avea, la acea vreme, ca asociaţi, pe Florin Dumitraşcu şi pe Constantin Laurenţiu Panait. Firma şi-a adjudecat anul acesta mai multe contracte şi cu Spitalul Clinic „Dr. Victor Babeş“, cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, dar şi cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“ din Constanţa.

Leave a Response