|miercuri, ianuarie 19, 2022
 • Follow Us!

Mandatul merceologului Ion Gigi Matei, un DEZASTRU pentru Râmnicu Vâlcea 

matei

Municipiul Râmnicu Vâlcea a intrat de aproape un an în perioada dezatrului, perioadă numită Ion Gigi Matei. În acest moment, se poate spune că cea mai mare catastrofă administrativă a oraşului, poartă un singur nume – Matei.

Traficul varză, gropile, lipsa investiţiilor, un oraş care abia mai respiră într-o sărăcie aflată la limită, mizeria, haosul, prostul gust, cu un primar aşezat printr-o impostură în funcţie, asta este în mare graficul acestui muncipiu, administrat de Ion Gigi Matei.

Nu vorbim despre betoane şi alte zvonuri edionice, vorbim doar despre ce vedem. Oraşul lui Matei nu are perpective, este administrat lăutăreşte, curge spre o mediocrizare lină, iar dacă ar fi alegeri azi, Matei nu ştim dacă ar trece de pragul de 5%. Dintre toţi primarii pe care i-a avut acest târg oltenesc, cred că şi Sabău a avut mai multă viziune decât primarul Matei.

Câini maidenezi, clădiri în paragină, bulevarde găurite, locuri de joacă atât de distruse încât sperie copii, asta este cripta lui Dickens. Râmnicu Vâlcea este un anacronism similar de altfel conducerii. Un singur lucru are ca atu această conducere – Incompetenţa. Incompetenţa edilului de la Râmnicu Vâlcea se vede din avion, de pe orice rută comercială care ar traversa pământul de la Otawa la Tokyo.

Primrăria Râmnicului, în special domnul Ion Gigi Matei şi-a organizat o gaşcă, un alai de aplaudaci, contract directe cu ziare care îl pupă în cur şi îi spun ce mare merceolog era el la ICS Alimentara până în 1989. pardon…, nu asta, Matei este cel mai bun primar din toate timpurile, Giuliani sau Bloomberg sunt mici copii pe lângă succesele pe care edilul Matei le-a obţinut de când a fost ales legitim de populaţia oraşului..Cum, nu a fost votat? Nu a fost ales prin vot popular? A fost ales doar de 12 oameni, din care unul fiind chiar el însuşi? Sperjur…

Râmnicu Vâlcea este astăzi unul din polurile sărăciei urbane din ţară, cel mai urât amenajat burg din România, fără coerenţă în proiecte, se lucrează după ureche, tovărăşesc. Nu mai avem sport, nu mai avem parcări, nu mai avem nimic, dar domnul Ion Gigi Matei, este cel mai frumos şi deşetept primar ales cu unanimitate de voturi, prin sperjur.

Ziarul Râmnicu Vâlcea Week va urmări zilnic cum se va mişca acest oraş, pentru că avem pretenţii, mult mai mari decât ale unui merceolog care aduce festivalul Miss Piranda. Avem pretenţii de oraş european şi nu de un oraş tadjic sau uzbec. Pentru că Râmnicul supt domnia lui Matei Georgel Vodă se apropie încet, încet de Tadjikistan. Oamenii sunt încrâncenaţi, nu există locuitor care să nu tragă o sudalmă către edilul ales prin sperjur din funcţia de viceprimar uselist în cea de semiprimar pesedist.

Vom sancţiona clar orice act de incompetenţă, orice derapaj de la normalitate, orice gest frust al actualei conduceri, nu vom mângâia pe creştet pe nimeni, vom scoate mitraliera şi vom rade prostia, incompoetenţa, incultura şi toţi germenii dezatrului generat în urbea noastră, de regimul Matei Vodă.

Ziua Z, adică acea debarcarea de Normandia pe stil Râmnicu Vâlcea, va fi ziua în care Ion Gigi Matei va fi debarcat de la primăria Râmnicului şi în locul său va fi pus prin votul cetăţenilor un primar care să repare acest derapaj, acest dezastru tadjic pe care l-a adus Ion Gigi Matei Râmnicului.

Până atunci trupele lui Eisenhauer şi MacArthur se concentrează pentru a pregăti ziua debarcării merceologului de la Primăria Râmnicului

Mihai IONESCU – ramnicuvalceaweek.ro

 

2 Responses to Mandatul merceologului Ion Gigi Matei, un DEZASTRU pentru Râmnicu Vâlcea

 1. cea mai mare

  sifonare 12 mil euro, distrugere prin modernizare, inutila

   
 2. nic

  Cum sa ceri viziune despre un oras , cand el nu a stiut sa conduca firma de betoane .Un maimutoi politic si atat.

   

Leave a Response