Infracţiuni rutiere în Lădeşti, Călimăneşti şi Râmnicu Vâlcea

joi, 26 februarie 2015

 

La data de 23 februarie a.c., ora 15.27,  a fost depistat R. Dumitru, de 33 de ani,  din com. Lădeşti care  a condus o autoutilitară în timp ce conducea sub influenţa alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal conform art. 336, alin. 1 din Codul Penal.

În data de 23 februarie a.c., ora 23.01, a fost depistat D. Dorin, de 32 de ani, din loc. Tur, judeţul Satu Mare, pe DN7-Călimăneşti care  a condus un  autovehicul, având suspendat dreptul de a conduce. În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii prevăzută de art. 335, din Codul Penal.

La data de 23 februarie a.c., ora 15.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au oprit pentru control pe str.  Emil Avrămescu din mun. Rm. Vâlcea un autovehicul, condus de Z. Gheorghe, de 51 de ani,  din mun. Rm. Vâlcea. În urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit că autoturismul figurează ca fiind neînmatriculat şi că numerele ce le avea montate sunt false. În cauză s-au întocmit acte premergătoare săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 334, alin. 1 şi 2 din Cod Penal.

În data de 24 februarie a.c., în jurul orei 03.10, B. Florian, de 27 de ani,  din mun. Rm. Vâlcea, a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă, din mun. Râmnicu Vâlcea şi a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 0.41 mg/l alcool pur în aerul  expirat. Conducătorul auto a fost condus la spitalul, unde i-au fost recoltate două probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe