Hoţii de cărbune şi lemne continuă să dea de furcă Poliţiei

duminică, 1 februarie 2015

 

În data de 29 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţiei Rurală Prundeni, au acţionat în vederea asigurării unui climat civic şi de siguranţă al cetăţeanului. Cu această ocazie au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2975 lei. Poliţiştii au oprit pentru control o autoutilitară, condusă de I. Lache, de 42 de ani, din comuna Sadova, judeţul Vâlcea. S-a stabilit că bărbatul transporta 4,8 m.c. material lemnos fără documente legale de transport. Materialul lemnos a fost confiscat şi  predat Ocolului Silvic Drăgăşani.

La data de 29 ianuarie a.c., ora 10.00, G. Constantin, de 29 de ani, din com. Alunu,  a fost depistat în tip ce transporta cu o căruţă trasă de doi cai 700 kg cărbune, pe raza localităţii, pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă sau transport. S-a procedat la însoţirea vehiculului până la U.M.C. Berbeşti, unde cantitatea de cărbune a fost confiscată şi lăsată în custodie. Totodată, în urma controalelor efectuate de poliţişti pe raza comunei Alunu, DJ 605C, au mai fost confiscate 3060 kg de cărbune şi aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 1500 lei.

În data de  29 ianuarie a.c., între orele 15.00 - 21.00, poliţiştii P.P. T.F. Govora au organizat şi executat o acţiune în zona de competenţă, staţiile  C.F. Copăceni - Berbeşti - Alunu împreună cu cei din cadrul Postului de Poliţie Copăceni pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de la şi din vagoane. Cu această ocazie, în staţia C. F. Copăceni a fost prins în flagrant B. Dumitru, de 41 ani, din comuna Copăceni, care a sustras cantitatea de aproximativ 300 kg cărbune dintr-un tren de marfă  ce circula pe relaţia Alunu - Băbeni. Cantitatea de cărbune a fost lăsată în custodie în staţia C.F. Copăceni, urmând a fi predată la E.M. Alunu. Cercetările vor fi continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

La data de 29 ianuarie a.c., ora 08.00, în baza planului propriu de acţiune, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, precum şi pe linie de circulaţie rutieră, pe raza comunei Voiceşti. Cu această ocazie a fost depistat D. Niculae, din oraşul  Horezu, în timp ce transporta 2,713 m.c. material lemnos de foc, specia salcâm, cu o autoutilitară, având avizul de însoţire primar expirat. În urma cubajului efectuat  de către reprezentanţii Ocolului Silvic Drăgăşani a rezultat faptul că materialul lemnos transportat nu corespunde din punct de vedere cantitativ, motiv pentru care materialul lemnos a fost confiscat. De asemenea au mai fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe