Elena Udrea si Ana Maria Topoliceanu, pe vremea cand ațâțau bărbații prin cluburi (galerie foto)

vineri, 13 februarie 2015

Jurnalistul Catalin Tolontan publica pe blogul sau cateva fotografii mai vechi care dovedesc o relatie foarte apropiata intre Elena Udrea, Ana Maria Topoliceanu si Tudor Breazu, zis Cici, in mediul monden. Cei trei, viitori tovarasi de cârdăsii, petreceau de zor, totul stropit cu mult vin, dupa cum se vede din privirile lui Cici si ale Anei Maria Topoliceanu, un veritabil dezmat bahic.Ana Maria Topoliceanu si Elena Udrea inca nu purtau celebrele haine de firma de mii de euro si inca nu faceau shopping la Paris pentru vestimentatii luxoase. Dimpotriva, arata cam provinciale, imbracate provocator, mai potrivite pentru localuri de agatat bărbati, razand atâtător. Cat despre Cici Breazu, cel care, am aflat, organiza astfel de petreceri, mai apoi transformate in orgii faraonice, acesta este cunoscut in cercurile mondene, ca si cele interlope, drept un furnizor de placeri pentru oameni bogati, din toate punctele de vedere.

Postat la: 11.02.2015 - 15:24 | Scris de: ZIUA NEWS

Elena Udrea neagă acuzațiile aduse de Ana Maria Topoliceanu, fosta sa prietenă

Elena Udrea neagă acuzaţiile pe care i le aduce fosta sa prietenă, Ana Maria Topoliceanu, cea care le-a dezvăluit procurorilor modul în care fostul ministru al Turismului ar fi primit mită. Vorbim aici despre concedii în locuri exclusiviste, petreceri de ziua de naştere, bani şi cadouri scumpe. Toate din bani publici. Ana Maria Topoliceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, este cercetată acum pentru luare de mită în dosarul Gala Bute. Alături de Tudor Breazu, administratorul moşiei Elenei Udrea de la Nana, Ana Maria Topoliceanu ar fi intermediat mita primită de fosta candidată la Cotroceni.

Embed:

Tudor Breazu este omul de afaceri arestat în dosarul Gala Bute, pentru că ar fi intermediat presupusa mită primită de Elena Udrea. Ana Maria Topoliceanu a mărturisit procurorilor că împreună cu acesta şi cu fostul consilier al Elenei Udrea, Ştefan Lungu, au fost rotiţele care învârteau mecanismul corupţiei pus la cale de fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului.

„(...) Am vorbit cu Elena Udrea despre modalitatea în care urmau să fie transferaţi aceşti bani şi ea mi-a spus să îi iau prin intermediul societăţii administrate de Breazu Tudor, zis Cici, un prieten comun”, a declarat Ana Maria Topoliceanu, potrivit Referatului DNA.

Fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii a declarat că aproape orice contract semnat de Ministerul Dezvoltării şi Turismului era taxat în momentul în care era atribuit. Firmele care primeau contracte virau 10 la sută din valoarea acestora în contul societăţii administrate de Ştefan Lungu.

Apoi, pentru a crea o aparentă legalitate a sumelor obţinute în felul acesta, Ştefan Lungu vira banii în conturile societăţii comerciale administrate de Tudor Breazu şi semna cu acesta un contract de consultanţă. Tudor Breazu îi scotea numerar şi-i preda Anei Maria Topoliceanu, care, în cele din urmă, îi ducea Elenei Udrea.

În felul acesta s-ar fi învârtit sume impresionante de bani despre care, acum, Ana Maria Topoliceanu nu vrea să mai vorbească.

Procurorilor însă le-a spus mai multe. Fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii a recunoscut, în faţa anchetatorilor, că i-a dus personal mita Elenei Udrea, fie la locuinţa acesteia din cartierul Floreasca, fie direct în biroul de aici din Ministerul Dezvoltării şi Turismului.

Acces direct la Elena Udrea avea şi Tudor Breazu. El ar fi achitat mai multe servicii de care ar fi beneficiat fostul ministru al Turismului.

O vacanţă în Grecia, la hotelul Danai Beach Resort, unde preţul mediul al unei camere este de aproape 1.000 de euro pe noapte, dar şi costurile petrecerii organizate în Predeal, în decembrie 2012, de ziua acesteia. Nota de plată a fost 13.000 de lei.

Şi Ana Maria Topoliceanu ar fi avut de câştigat. Alături de Tudor Breazu, ar fi călătorit la Florenţa, Paris, Viena şi Frankfurt, spun procurorii.  (digi24.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Elena Udrea si Ana Maria Topoliceanu, pe vremea cand ațâțau bărbații prin cluburi (galerie foto)”

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe