|luni, ianuarie 24, 2022
  • Follow Us!

Elena Udrea nu se mai oprește din minciuni: ”Nu sunt doar nevinovată, sunt și virgină!” 

Elena-Udrea

 

Elena Udrea ține cu tot dinadinsul să devină etalonul nesimțirii în politica românească. În loc să recunoască, cinstit, că a furat milioane de euro și că s-a bucurat de pe urma lor, ea minte cu nerușinare, susținând că n-a avut habar că Dorin Cocoș, una din cele două ființe cu care împărțea dormitorul acum câțiva ani, primea șpăgi consistente.

”Când vă spun că sunt inocentă, nici nu aveți idee cât adevăr există în afirmația mea”, a spus Udrea într-un interviu recent. ”Eu nu doar că nu am știut că fostul meu soț a obținut milioanele alea din șpagă, eu nici măcar nu am făcut vreodată sex cu el. Ba, mai mult, eu nu am făcut sex niciodată în viața mea. Sunt virgină!”

Speriată oarecum de implicațiile faptului că ar fi în continuare virgină, Elena Udrea a ținut să facă o completare extrem de importantă. ”Asta nu înseamnă, Doamne-ferește!, că Traian Băsescu ar fi impotent. Am lucrat suficient de îndeaproape cu Traian Băsescu încât să știu astfel de lucruri despre el. Eu sunt virgină, el e potent, asta e tot ceea ce trebuie să rețineți din afirmația mea”, a insistat Elena Udrea. (timesnewroman.ro)

Leave a Response