Doctoriţa Janeta Popescu, reclamată de o candidată la concursul pentru ocuparea postului de asistent medical

sâmbătă, 7 februarie 2015

Ceva e putred la Spitalul Judeţean Vâlcea! O candidată la postul de asistent medical generalist la Laboratorul de Sănătate Mintală din cadrul Policlinicii din Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea dezvăluie modul defectuos de organizare a acestui „concurs“:

„Va sesizez faptul ca la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea se organizeaza concurs pentru ocuparea posturilor de asistenti medicali generalisti la mai multe sectii. La unul din posturile scoase la concurs, respectiv la Laboratorul de Sanatate Mintala din cadrul Policlinicii din Spitalul Judetean de Urgenta Vâlcea, m-am inscris si eu. Am depus dosarul de candidat la Biroul de Resurse Umane din cadrul Spitalului de Obstretica -Ginecologie Valcea. Cu această ocazie am primit bibliografia specifica Laboratorului de Sanatate Mintala fara insa a avea si tematica stabilita de comisia de examinare, asa cum a fost inaintata tuturor candidatilor participanti la toate celelalte posturi scoase la concurs. Ulterior am solicitat aceasta tematica la Biroul Resurse Umane care mi-a confirmat faptul ca toti ceilalti candidati pe celelalte posturi scoase la concurs au primit tematica afirmand totodata ca pentru postul de asistent medical generalist din cadrul Laboratorului de Sanatate Mintala pentru care m-am inscris nu s-a primit nici o tematica decat bibliografia, indicandu-mi in acelasi timp ca pentru informatii suplimentare sa ma adresez sefei comisiei de examinare, dr. Janeta Popescu - medic primar psihiatru din cadrul Laboratorului de Sanatate Mintala al Policlinicii Spitalului Judetean Valcea. In acest context ma adresez dvs. cu rugamintea de a aduce in atentia opiniei publice faptul ca modul cum s-a procedat in cazul meu reprezinta o incalcare a drepturilor candidatului de a participa in conditiile legii la sustinerea unui concurs punandu-i-se la dispozitie tematica specifica de invatamant. Va aduc la cunostinta faptul ca perioada de examinare pentru toate posturile scoase la concurs se deruleaza incepand cu 09.02.2015 iar pentru ocuparea postului de asistent medical generalist la Laboratorul de Sanatate Mintala sustinerea se va face in data de 13.02.2015 respectiv 16.02.2015. Am convingerea ca prin demersurile efectuate de catre dvs. veti aduce lumina in ceea ce priveste modul cum se deruleaza si se ocupa posturile scoase la concurs de catre Spitalul Judetean de Urgenta Valcea!“

Redactorii noştri au verificat cele sesizate de tânăra candidată şi am ajuns la concluzia că aspectele relatate sunt adevărate. Mai mult decât atât, am aflat că pentru postul respectiv „se pregăteşte“ intens o anumită doamnă infirmieră, care ocupă de fapt deja un post de asistentă în cadrul cabinetului doamnei doctor Janeta Popescu. De altfel, foarte mulţi angajaţi ai spitalului sunt convinşi că respectiva infirmieră va obţine cea mai bună notă la concurs. Nu dăm crezare zvonurilor privitoare la un aranjament şi aşteptăm cu interes data de 13.02.2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe