|marți, ianuarie 25, 2022
 • Follow Us!

Concurs TRUCAT la Spitalul Judeţean Vâlcea, cu „susţinerea“ managerului Mihăiţa Creţulescu şi a juriştilor 

cretulescu spital

Mafia de la Spitalul Judeţean Vâlcea continuă să îşi bată joc de vâlceni. După ce au „trântit“ cu tupeu şi neruşinare TOATE concursurile pentru ocuparea posturilor de asistenţi medicali, unii medici şefi de secţie, directoarea spitalului – Mihăiţa Creţulescu şi juriştii instituţiei vor ajunge să dea cu subsemnatul la Direcţia Naţională Anticorupţie! Motivul? Refuză să-i elibereze o copie de pe lucrare unuia dintre candidaţii la concursurile jenante organizate de spital.

Respectiva persoană susţine că nota obţinută a fost mult mai mică decât ar fi meritat, având în vedere că a răspuns corect la 6 din cele 7 subiecte de la concursul pentru ocuparea postului de asistentă la Secţia Neurologie. Scandalos este faptul că în graba lor de a-şi scoate câştigătoare „favorita“, membrii comisiei de examinare au verificat în bătaie de joc lucrările celorlalţi candidaţi.  În consecinţă, candidatul doreşte eliberarea unei copii de pe lucrare pentru ca aceasta să fie recorectată şi de către o comisie de specialişti din exteriorul Spitalului Judeţean Vâlcea, respectiv de la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Bucureşti.

Joi, 19 februarie, directoarea SJU Vâlcea, Mihăiţa Creţulescu, după ce s-a consultat cu juriştii spitalului, a fost de acord să fie eliberată această copie de pe lucrare. Vineri dimineaţa, directoarea şi juriştii au revenit în mod surprinzător asupra deciziei şi i-au comunicat candidatului că: „Ne cerem scuze, dar  în conformitate cu legile în vigoare, nu vă putem elibera copia respectivă. Dacă doriţi puteţi să veniţi la birouri şi să consultaţi această lucrare.

Probabil că între timp au reanalizat lucrarea şi au realizat că a fost corectată şi punctată defectuos. Din păcate pentru ei, juriştii şi conducerea spitalului au ales varianta ILEGALĂ pentru care vor răspunde în curând în faţa legii. Este de-a dreptul revoltător că unui candidat i se refuză DREPTUL de a i se face o copie de pe PROPRIA LUCRARE de examen! Ce lege ar putea interzice acest DREPT? Domnilor medici, doamnă Creţulescu, dacă a fost un concurs corect, aşa cum susţineţi, DE CE NU ELIBERAŢI COPIA DE PE LUCRARE?

De ce vă este teamă nu veţi scăpa, iar ADEVĂRUL VA IEŞI LA IVEALĂ!

Încă o dată: să vă fie ruşine, că v-aţi bătut joc de sute de oameni la aceste concursuri TRUCATE!

Foto: saptamana.net

4 Responses to Concurs TRUCAT la Spitalul Judeţean Vâlcea, cu „susţinerea“ managerului Mihăiţa Creţulescu şi a juriştilor

 1. Marian

  Si prietena mea a dat concurs la neurologie si radiologi, dar se pare ca a picat. Nu mi-a venit sa cred cand am vazut punctajul amandoi. A terminat postliceala cu nota 9.56, iar la proiect cu 10! A terminat aceasta scoala chiar dak e o fata fara bani, dar se pare ca la aceste concursuri car au costat 50 ron/concurs, acesti doctori examinatori si-au batut joc pur si sumplu de toti! Rusinee!!!!!!!

   
 2. mirescu liviu

  ce femeie urata!

   
 3. Nicu

  Dar ce va mirati? Ce, credeti ca la Consiliul Judetean, Primarie sau in vreo alta institutie de stat este altfel? Intai isi aduc neamurile si apoi scot posturile la concurs! Nu ma credeti? Verificati!

   
 4. alex

  Femeia asta este directoarea spitalului doar de 8-9 luni .Madam SALISTE a ocupat postul de directoare a spitalului vreo 10 ani in timpul guvernarii mafiote PD-L a mafiotului de basescu si gastii portocalii de hoti ordinari din care facea parte si madam SALISTE sustinuta de prietenului ei JURCAN si prefectu Petre Ungureanu .A incercat fostul ministru al sanatatii sa o demita si a demis-o pe asta impostoare dar cum la putere se aflau PD-L isti ei pentru care a impartit galeti portocalii la Berislavesti ,Jurcan a intervenit pentru ea la Bucuresti la mafia lor PD-L si dupa ce a stat in concedii medicale fix fara sa o doara ceva dor bolnava inchipuita a fost repusa inapoi in fuctia de directoare Ce este grav este faptul ca in toti anii in care a fost directoare ea a organizat si a trucat toate concursurile .Atatea asistente ,doctori ca sa nu mai vorbim de infirmiere nu luau examenul la spitalul din Valcea condus de SALISTE in schim au luat concursul si au fost angajati la spitale ca SIBIU,TG.MURES E.T.C .De ce ???? Pentru ca directorii din acele spitale nu tranteau concursurile ca madam SALISTE .GRAVITATEA a mai mare o reprezinta faptul ca POLITIA SI PARCHETUL din Valcea cunosteau acest lucru dar nu au luat absolut nicio masura pentru a opri faradelegile si concursurile trucate de acest sinistru personaj pe nume SALISTE .dE LA PUTERE SE AFLA MAFIA PD-L ,A CUCOANEI SALISTE .Sper ca acum D.N.A ,PARCHETUL,POLITIA IMPINSI DE LA SPATE DE PRESEDINTELE TARII SA-SI FACA TREABA CU ASTFEL DE PERSONAJE SINISTRE .

   

Leave a Response