De la Gigi Matei fără număr: Buget de peste 500.000 de euro pentru HCM Râmnicu Vâlcea în 2015

luni, 16 februarie 2015

  • Cele două grupări sunt printre cele mai stabile din punct de vedere financiar în handbalul feminin.

HC Zalău şi HCM Rm. Vâlcea îşi pot desfăşura în linişte activitatea şi în acest an calendaristic, după ce autorităţile locale au aprobat zilele trecute bugetele. Ambele combatante se vor putea baza pe cel puţin 500.000 de euro fiecare.

Echipa pregătită de Gheorghe Tadici a pierdut unul dintre acţionari la începutul acestui an, Consiliul Local, dar contribuţia acestuia era infimă în raport cu susţinerea financiară de care beneficiază din partea Consiliului Judeţean. În urmă cu câteva zile, acţionarul majoritar a aprobat un buget de 2.390.000 milioane lei, ceea cea înseamnă peste 500.000 de euro. Între timp, HC Zalău şi-a găsit şi înlocuitor în acţionariatul clubului, fiind cooptat un om de afaceri din zonă.

Dacă formaţia sălăjeană are un buget aproximativ egal cu cel din 2014, în schimb, HCM Rm. Vâlcea a primit un "supliment" de 0,3 milioane de lei (70.000 de euro). Consiliul Local Rm. Vâlcea a aprobat în această săptămână un buget de 2.200.000 de milioane de lei pentru echipa de handbal. Intenţiile formaţiei vâlcene este de a se întări la vară, iar în sezonul următor să atace o clasare între primele 6 locuri.

Atât HC Zalău, cât şi HCM Rm. Vâlcea au şanse să prindă play-off-ul şi în acest sezon. Echipa lui Tadici este clasată pe locul 7 în Liga Naţională, având 5 puncte avans faţă de locul 9, ocupat în prezent de HCM Rm. Vâlcea. Formaţia lui Dumitru Muşi urcă însă în primele 8 locuri dacă va câştiga în etapa a 19-a în partida din deplasare cu CSU Neptun Constanţa.  (prosport.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe