Şpârle şi şopârle, 12.01.2015

duminică, 11 ianuarie 2015

• Fostul primar al Râmnicului, Mircia Gutău, are o adevărată „slăbiciune” pentru restaurantul Crystal Palace din municipiu. Spunem acest lucru pentru că fostul edil şef a petrecut pentru a doua oară consecutiv Revelionul, avându-i alături la masă pe consiliera judeţeană PNL Iuliana Moise, Bogdan Marinescu (directorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Vâlcea), omul de afaceri Bogdan Banu, împreună cu prietena sa, Alina Tîrlea (fosta directoare a Hotelului Livadia din Olăneşti), etc.

• Am primit pe adresa electronică a redacției următoarea sesizare, pe care o publicăm având în vedere faptul că nu este prima dată când primim astfel de informații referitoare la activitatea primarului din Alunu: „Am citit articolul despre primarul din Alunu. Poate vă interesează să știți că de când e primar nu a mai dat voie nimanui să facă o farmacie sau drogherie în comună ca să nu aibă concurență. Am încercat și eu, am făcut absolut toate documentele, am analizat terenul, în final așa cum mi-a zis între partu ochi („Eu sunt primarul aici și fac cum vreau, dacă vreau îți bag buldozerul și-ți dărâm tot ce ai“) nu am reușit după doi ani să fac nimic. În conditțile astea cine poate rezista la țară? În loc să ajute cetățenii fiind în slujba lor, le pune bețe în roate. Oricum nu o să mai scăpăm de el, în toate punctele cheie sunt angajați cei din familia Boiangiu! E de mii de ori mai rău decât pe timpul lui Ceaușescu, a pus monopol pe tot și o spune fără rușine că nimeni nu o să-l doboare, are oameni sus puși și bani. Foarte probabil ați auzit și dumneavoastră despre câte a făcut acest primar și cum se comportă cu cetățenii, care sunt constrânși să tacă! Sper să faceți ceva, măcar voi, sunteți vocea poporului. Mulțumesc!“ Noi, iată, că am făcut ceva, sperăm că instituțiile statului să verifice aspectele sesizate de locuitorul comunei Alunu.

• Un alt vâlcean bine intenționat și bine informat ne-a scris: „Domnilor jurnaliști, vă rog să efectuați investigații la OCPI Vâlcea referitor la angajarea pe funcția de jurist a soțului registratoarei șef Lavinia Busuioc. Totodată, în cadrul instituției a fost înființată funcția de registrator pentru...nora unui cunoscut politician. Angajările din această instituție sunt decise de directorul Dumitrașcu (pensionat de vreo 2 ani, dar încă pe funcție) și inginerul șef Blidaru.“

• De acum este oficial: masonul liberal Ion Ionescu de la societatea Apavil va sta la „răcoare” până în data de 7 februarie 2015. Asta pentru că, vineri după-amiaza, Tribunalul Dolj a pronunţat următoarea sentinţă: „Admite propunerea de arestare preventivă a DNA - Serviciul Teritorial Craiova privind pe inculpatul Ion Ionescu. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Ion Ionescu, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 9 ianuarie 2015, până la data de 7 februarie 2015, inclusiv. În baza art. 230 Cod de procedură penală, dispune emiterea, de îndată, a mandatului de arestare preventivă. Pronunţată în şedinţa din Camera de Consiliu din 9 ianuarie 2015, ora 16.30”.

• Un gest de omenie care merită mediatizat! Miercuri, 14 ianuarie, omul de afaceri Gheorghe Udubae, patronul Pensiunii Riviera, va oferi o masă caldă gratuită pentru 25 de copii sau tineri proveniţi din centrele de plasament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe