„La Raport“ cu IMPOSTORII MEDIA

vineri, 30 ianuarie 2015

Pe piaţa media a judeţului Vâlcea a apărut o publicaţie virtuală, cu implicare politică liberală. Pentru că nu dorim să-i facem publicitate respectivei fiţuici, nu îi menţionăm denumirea. Îi nominalizăm aici pe „părinţii“ acesteia: Cristian Iliescu, individ care se erijează acum în ziarist (??!!) şi Iulia Buican, nepoata preşedintelui PNL Cristian Buican şi prietena avocatului Laurenţiu Cazan, fiul patronului SC Cazicom SRL (finanţatorul din umbră al fiţuicii virtuale). Le împrospătăm memoria vâlcenilor în legătură cu isprăvile din trecut ale lui Cristian Iliescu, fiind convinşi că „Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba!“

 Articole publicate în anul 2011:

Liberalul Cristian Iliescu pune la propriu pumnul în gura presei

https://ziaruldevalcea.ro/2011/09/28/liberalul-cristian-iliescu-pune-la/

Deranjat de un articol apărut în data de 26 septembrie în „Ziarul de Valcea”, liberalul Cristian Iliescu l-a agresat marţi, ora 12.10, pe directorul ziarului nostru. Incidentul a avut loc in fata Liceului de Artă din Râmnicu Vâlcea. Tiberiu Pîrnău a depus deja mai multe sesizări la: Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, Inspectoratul Judetean de Politie si a informat conducerea PNL Valcea,  PNL Bucuresti si TNL în legătură cu comportamentul de huligan al secretarului regional TNL – regiunea SV Oltenia, cel care înţelege „să rezolve” cu pumnul articolele care-i sunt defavorabile în presa vâlceană. Mai mult decât atât, Iliescu l-a ameninţat pe patronul „Ziarului de Vâlcea” că: „Bă, voi angaja pe cineva să-ţi rupă picioarele!” Un personaj cu un astfel de comportament nu are ce căuta într-un partid, precum Partidul Naţional Liberal, care promovează valorile sfinte ale poporului român, de la marii Brătieni până în zilele noastre. Cristian Iliescu ar putea să fie desemnat oricând preşedintele Partidului Derbedeilor. Ipochimenul acesta a avut tupeul să dea o declaraţie mincinoasă unui cotidian local, arătând că el a fost cel agresat. Cât tupeu!!! Individului îi pregătim o mare surpriză, prin care vâlcenii, colegii săi de partid, apropiaţii săi şi, nu în ultimul rând, şefii săi politici vor putea vedea singuri cine a fost agresorul şi cine a fost persoana agresată. Huliganule, minciuna are picioare scurte!

În continuare prezentăm plângere penală depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea:

Domnule Prim Procuror,

Subsemnatul, PÎRNĂU-MARINESCU TIBERIU-CONSTANTIN, cu domiciliul în municipiul Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, ziarist, director executiv al SC PIRMAR SRL, editor al publicaţiei “Ziarul de Vâlcea”, în temeiul art. 221 și art. 222 din Codul de procedură penală, formulez

PLÂNGERE

împotriva numitului, Iliescu Cristian, secretarul regional al TNL (Tineretul Naţional Liberal)-regiunea Sud-Vest Oltenia, membru BPT PNL Vâlcea, născut în data de 12.06.1978 în Timișoara, jud. Timiș, domiciliat în Rm. Vâlcea, str. Regina…
În data de marţi, 27.09.2011, aflându-mă în faţa Liceului de Artă din municipiul Râmnicu Vâlcea, unde îmi așteptam copilul, în vârstă de 6 ani, elev la respectiva unitate de învăţământ, numitul Iliescu Cristian, aflat într-un autoturism, marca Toyota Rav, m-a chemat la mașină, sub pretextul că are să îmi spună ceva. Eu am refuzat să discut cu acesta, după care numitul, Iliescu Cristian, a coborât din autoturism și m-a agresat, îmbrâncindu-mă, ameninţându-mă și adresându-mi următoarele cuvinte jignitoare: ” îţi arăt eu ţie, ziarist împuţit”, acestea întâmplându-se în prezenţa copilului meu, în vârstă de 6 ani care s-a speriat și a fost foarte afectat de ceea ce mi s-a întâmplat.

Numitul Iliescu Cristian a continuat să mă ameninţe și după ce s-a îndepărtat, spunându-mi că ” Bă, voi angaja pe cineva să-ţi rupă picioarele”.
Precizez că, anterior, cu circa o săptămână înainte de acest “episod”, în timp ce mă aflam lângă autoturismul meu, numitul, Iliescu Cristian, aflat la volanul autoturismului lui, a simulat intenţia de a mă lovi cu autoturismul după care, foarte aproape de mine, a redresat autoturismul și s-a îndepărtat.

Consider că motivul pentru care am fost agresat, insultat și ameninţat de numitul Iliescu Cristian îl constituie faptul că, la sesizarea unor vecini nemulţumiţi de zgomotul produs de discoteca patronată, printre alţii, și de Iliescu Cristian, am scris un articol în “Ziarul de Vâcea” referitor la activitatea discotecii.
Redau, în continuare, conţinutul articolului apărut recent în “Ziarul de Vâlcea”(nr. 606 din perioada 26-28 septembrie 2011, pagina 12): “Probleme în cuibușorul de nebunii al găștii buicăniste din PNL Vâlcea: Discoteca patronată de junii liberali Iliescu, Pruteanu și Pandurașu, amplasată la intrarea din nordul orașului Râmnicu Vâlcea, are probleme cu… vecinii. Aceștia sunt nemulţumiţi de nivelul decibelilor și se întreabă cum au putut obţine patronii clubului autorizaţia de funcţionare de la Primăria Râmnicului fără a avea… acordul vecinilor. Oamenii au depus deja mai multe sesizări la instituţiile abilitate să adopte măsurile legale în acest caz”.

Consider că atitudinea numitului Iliescu Cristian, care deţine și o funcţie de conducere în Partidul Naţional Liberal, este contrară dispoziţiilor art. 30, alin. (1) din Constituţia României, referitoare la libertatea de exprimare, cât și art. 10 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, potrivit cărora libertatea de expresie include libertatea de opinie, precum și libertatea de a primi și de a comunica informaţii.

Curtea Europeană dă un sens larg noţiunii de informare, iar, libertatea presei a dobândit, în acest context, o importanţă deosebită, presa fiind mediul cel mai larg de circulaţie al ideilor și informaţiilor. Curtea Europeană a subliniat, referindu-se la libertatea presei, că principiile art. 10 sunt cu adevărat importante.
Este de datoria presei să transmită informaţii și idei cu privire la chestiuni de interes public.
Faptele săvârșite de numitul, Iliescu Cristian, sunt contrare însă, și dispoziţiilor legale, motiv pentru care vă rog să dispuneţi cercetarea faptelor sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, prevăzută și sancţionată de art. 180 din Codul penal, și ameninţare, prevăzută și sancţionată de art. 193 din Codul penal.

Sancţiunea posibilă: Cristian Iliescu – exclus din partid

În legătură cu acest incident, care pune într-o lumină extrem de nefavorabilă Organizaţia Judeţeană Vâlcea a PNL, le-am solicitat puncte de vedere oficiale şi deputatului Cristian Buican (preşdinte PNL Vâlcea) şi senatorului Emilian Frâncu (preşedinte PNL Râmnicu Vâlcea). Din păcate, cei doi „grei” liberali nu ne-au putut transmite un punct de vedere oficial până la închiderea ediţiei. Aşteptăm cu interes reacţia de bun simţ a liderilor PNL, care probabil că nu vor face zid politic pentru a-i găsi circumstanţe atenuante colegului lor de partid, Cristian Iliescu, şi vor adopta măsuri dure de sancţionare a acestuia mergând până la excluderea din partid.

https://ziaruldevalcea.ro/2011/09/27/cristian-iliescu-huliganul-de-la/

Cristian Iliescu, huliganul de la PNL Valcea

Liberalul Cristian Iliescu pune la propriu pumnul in gura presei. Deranjat de un articol aparut in data de 26 septembrie in Ziarul de Valcea, Iliescu l-a agresat marti, ora 12.10, pe directorul ziarului nostru. Incidentul a avut loc in fata Liceului de Arta din Ramnicu Valcea. Tiberiu Pirnau a depus deja o plangere la Inspectoratul Judetean de Politie si a informat conducerea PNL Valcea,  PNL Bucuresti si TNL in legatura cu comportamentul de huligan al secretarului regional TNL – regiunea SV Oltenia, cel care intelege „sa rezolve“ cu pumnul articolele care-i sunt defavorabile in presa valceana. Mai mult decata atat, Iliescu l-a amenintat pe patronul Ziarului de Valcea ca: „Ba, voi angaja pe cineva sa-ti rupa picioarele!“ Alte comentarii sunt de prisos…

Atasam articolul care a declansat furia golanului cu functie de la PNL:

 

Probleme în „cuibuşorul de nebunii” al găştii „buicăniste” din PNL Vâlcea: Discoteca patronată de junii liberali Iliescu, Pruteanu şi Panduraşu, amplasată la intrarea din nordul oraşului Râmnicu Vâlcea, are probleme cu… vecinii. Aceştia sunt nemulţumiţi de nivelul decibelilor şi se întreabă cum au putut obţine patronii clubului – autorizaţia de funcţionare de la Primăria Râmnicului fără a avea… acordul vecinilor. Oamenii au depus deja mai multe sesizări la instituţiile abilitate să adopte măsurile legale în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe