HCM Rm. Vâlcea - SCM Craiova 27-26. Victorie după un gol superb, în ultima secundă!

miercuri, 28 ianuarie 2015

 

HCM Râmnicu Vâlcea s-a impus în derby-ul Olteniei cu SCM Craiova printr-un gol înscris la ultima fază. Clara Vădineanu, de la gazde, a adus victoria, scor 27-26, după ce a punctat superb dintr-o lovitură liberă.

Victorie mare obținută de HCM Râmnicu Vâcea în derby-ul Olteniei, în direct la Digi Sport, în etapa a 16-a a Ligii Naționale feminine de handbal. Gazdele, pregătite de Dumitru Muși și Maria Torok, au preluat inițiativa în startul partidei, însă handbalistele de la Craiova au întors rezultatul la jumătatea primei reprize, când au avut un avans de 3 goluri.

Apoi, Clara Vădineanu a reușit să înscrie de 5 ori în prima parte, iar la pauză Vâlcea a intrat doar cu un handicap de un gol, scor 12-13. SCM Craiova a reluat atacurile și s-a reinstalat la conducere. HCM Râmnicu Vâlcea a mai avut de două ori avantaj pe tabela de marcaj: 24-23 în minutul 53 și 26-25 în minutul 59.

Partida se îndrepta spre un rezultat de egalitate, dar aceeași Clara Vădineanu a reușit să fie decisivă. În ultima secundă a timpului regulamentar, jucătoarea de 29 de ani a executat o aruncare liberă de la 9 metri și a izbutit golul victoriei pentru HCM Râmnicu Vâlcea, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 27-26. (digisport.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe