|duminică, decembrie 5, 2021
 • Follow Us!

„Clanul“ Spiru-Ciobescu de la Oltchim încasează SALARII NESIMŢITE de la o societate în insolvenţă 

oltchim-bizwiz-ro

 

Am scris de neumărate ori despre salariile nesimţite pe care le încasează armata de directori şi şefi de secţii de la Oltchim, în condiţiile în care societatea se află de doi ani în insolvenţă şi este foarte aproape de pargul falimentului. Un astfel de exemplu este clanul „Spiru Ciobescu”, format din soţia Felicia (şefă Divizia Financiară) şi Armand (director Direcţia Comercială). Fără să fi avut rezultate economice vizibile pentru Oltchim, cei doi au încasat într-un an, numai din salarii, suma totală de 2,15 miliarde de lei vechi (50.000 euro), în condiţiile în care ceilalţi angajaţi abia îşi primesc salariile de mizerie la timp. Pe lângă aceste venituri, clanul Ciobescu mai are o vilă de lux în Râmnicu Vâlcea de 185 mp şi un apartament în Bucureşti. Este elocventă în acest sens opinia unei persoane care a postat pe site-ul petitieonline.com următorul text: „Stimati colegi si atentiune limbincuristi sindicalisti si lingai ai fochistului sef dupa insistentele noastre au aparut si declaratiile de avere ale supereficiente si supercalificatei echipe manageriale numite «numai pe criterii de performanta» a se citi «numai pe criterii politice» a managementului de la OLTCHIM. O noua dovada cat de performanti sunt managerii, faimoasa doamna Ciobescu scrie in declaratia ei de avere cu manuta dansei ca inainte de a veni la Oltchim a fost şomeră!!!! Cine nu crede sa citeasca in declaratia stimatei postate pe site-ul Oltchim la pagina 4/5. Ruşineeeeeeeeeeeeeee!!!! A recomandat-o experienta acumulata in somaj sau i s-a facut milă partidului de ea??? Traiasca partiduletul care da locuri de munca tinerilor liberali. Alooo, domnul ministru al Economiei, asa sa faceti in continuare la toate societatile comerciale ca o vom duce la superlativ toti mai ales noi angajatii Oltchim. Noi v-am ales, noi va dam jos!!!!!! Această  doamnă Ciobescu nici macar nu stie sa isi completeze o declaratie de avere mentionand la pagina 1/5 din respectiva declaratie unde la capitolul «modul de dobandire» ea scrie constructie noua, in loc sa indice daca a mostenit-o sau si-a facut-o singura din indemnizatia de somaj. Halal stil de prostit pe prosti”.

(Marian Dinu)

3 Responses to „Clanul“ Spiru-Ciobescu de la Oltchim încasează SALARII NESIMŢITE de la o societate în insolvenţă

 1. olteanu

  Concret si la obiect articolul.Felicitari! Un P.S. la articol, poate investigati si utilizarea autoturismului societatii OLTCHIM RV in scopuri personale, a acestor directorasi facuti la apelul de seara, de vanatorul,saful lor, PNL-ist, CRISTI BUICAN.

   
  • marian

   Si oameni care au pus bazele combinatului oltchim rm valcea, inginer sefi de un mare caracter si onestitate ,care prin inventiile lor sta pe picioare si a dat randament zeci de ani , au murit saraci iar copii lor nu au ultimele creatii de masini,care lor li s ar cuvenii nu la toti jegosii !!! UNUL DINTRE ACESTIA SUNT CHIAR EU, TATAL MEU A FOST INGINERUL SEF RUS IOAN DE CARE NIMENI NU SCRIE NIMIC, CARE A PUS PRIMA PIATRA DE TEMELIE, AM POZE SI ESTE IN CARTEA OLTCHIMULUI POZA,CAND TATA CU ALT INGINER SI DIRECTORUL DE ATUNCI,DECI 3 OAMENI AU INCEPUT ACEST COLOS, IAR EU NU AM NICI MASINI NICI VILE SI NICI BANII ALTOR ESCROCI. TATA A FOST SINGURUL INGINER CARE A FOST TRIMIS DE CEAUSESCU IN AMERICA PE VREMEA ACEEA IN SCHIMB DE EXPERIENTA PT CA ERA FOARTE DESTEPT SI ALTII S AU ALES DUPA REVOLUTIA … CU BANI SI LAURI. SA LE FIE RUSINE ARDEI AR FOCU ! Nimeni nu o a intrebat o pe maica mea dintre astia de fura de pe urma realizarilor tatalui meu si altora,daca are si ea nevoie de bani sau ceva,jegurile… chiar sa se faca ceva pt adevaratele valori si urmasi lor!

    
 2. Păcăliți

  Bine ca v-ati treat acum!
  Promovarea in funcții cheie a neperformanței este la grad de lege in România.
  Acesta este un exemplu dar câte altele sunt peste tot !
  Geniile mor in sărăcie si prostii ocupa funcții de conducere.
  Asta-i ROMANIA !
  Nu se organizează concurs pentru ocuparea unui post ci te promovează relațiile, partidul, etc.

   

Leave a Response