AVEM NEVOIE DE AJUTOR!

joi, 15 ianuarie 2015

AVEM NEVOIE DE AJUTOR!

Doresc sa va prezint cazul elevei Cotar Roxana Andreea, o fiinta minunata, un copil inteligent si ambitios din clasa a X-a A, profilul MATEMATICA-INFORMATICA. Roxana are 16 ani, de la varsta de 7 ani sufera de Scolioza Toraco-Lombara severa, o afectiune ce i-a umbrit intreaga copilarie. Dupa 3 interventii chirurgicale, ii este oferita sansa de a fi operata in Austria. Aceasta interventie chirurgicala include, pe langa anumite riscuri, si o suma considerabila de bani, ci anume 22.000 EURO. Parintii ei nu dispun de acesti bani, de aceea, Consiliul Scolar al Elevilor, in colaborare cu domnii profesori, am initiat activitati caritabile in zona Horezu, in speranta ca vom reusi sa implinim visul colegei si prietenei noastre. Sansele insa sunt foarte slabe, chiar nule. Au fost puse in aplicare Targuri caritabile cu produse de casa, Baluri Caritabile, s-au organizat strangeri de fonduri in cadrul institutiei de invatamant, a fost mediatizat cazul la nivel local, totul pentru a ajunge la concluzia ca AVEM NEVOIE DE AJUTOR!

Scolioza este afectiunea in care coloana vertebrala este deviata in plan frontal (intr-o parte), coloana vertebrala fiind in conditii normale dreapta. In acelasi timp coloana vertebrala poate fi si rasucita (rotata in jurul axului). In mod obisnuit scolioza apare la mijlocul spatelui (coloana toracica) sau in partea de jos a spatelui (coloana lombara).

Multi oameni au un anumit grad de deviere a coloanei. De fapt, curburile coloanei vertebrale mai mici de 10 grade sunt considerate deviatii normale ale coloanei. Scolioza este atunci cand devitia coloanei este mai mare de 10 grade. Coloana vertebrala se curbeaza de obicei in foma literei S sau C.

Devastator este faptul ca starea Roxanei se agraveaza pe zi ce trece, unghiul de deviatie al coloanei se mareste, provocandu-i dureri insuportabile, uneori fiind o cauza de pierdere a orelor de curs din programul scolar. Asadar, ea are nevoie urgenta de aceasta interventie chirurgicala...Am fi recunoscatori daca ne-ati putea oferi un sprijin, fie el cat de mic... Donatiile se pot face in conturile deschise in Banca Transilvania( EUR RO95BTRLEURCRT0272099701 

RON RO48BTRLRONCRT0272099701) sau la urna mobila din centrul orasului Horezu. Pentru orice nelamurire, contactati-ma: 0758314978. Va rog sa share-uiti aceasta postare! Multumesc anticipat!

Sursa :Razvan Drumesi ( Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe