Accidente rutiere în Câineni, Frânceşti, Ocnele Mari, Budeşti şi Drăgoeşti

joi, 15 ianuarie 2015

 

 

În cursul zilei de duminică, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea au fost anunţaţi de producerea a patru evenimente rutiere. Acestea s-au produs pe fondul vitezei şi a consumului de băuturi alcoolice, dar şi din cauza efectuării unor manevre neregulamentare. Primul a fost anunţat la ora 08.20. S-a produs pe Valea Oltului, când Marian C., în vârstă de 27 de ani, din comuna Câineni, a condus un autovehicul din direcţia Râmnicu Vâlcea spre Câineni. La kilometrul 228 + 400 de metri, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţ. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest, acesta indicând o alcoolemie de 0,47 mg/l în aerul expirat.

Cel de-al doilea accident s-a produs pe DJ 646A-Frânceşti. Vinovată de cele întâmplate a fost Iuliana D., o tânără din comuna Cernişoara. Aceasta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, fapt care a făcut să părăsească partea carosabilă spre stânga, în direcţia sa de mers, răsturnându-se într-o lizieră de salcâmi. În urma impactului, Ion Ş., în vârstă de 29 de ani, pasager în autovehicul, a ajuns la spital pentru a primi îngriji medicale. Acesta a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral minor. În urma testării cu etilotestul, s-a stabilit că şoferiţa nu consumase buturi alcoolice.

Un alt eveniment rutier s-a produs pe strada 22 Decembrie din Ocnele Mari. De această dată, Nicolae P., în vârstă de 40 de ani, din localitate, s-a urcat beat la volan, astfel că a intrat cu maşina într-un copac aflat pe marginea drumului. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a pasagerei faţă Floarea C., în vârstă de 39 ani, din Ocnele Mari, care a fost diagnosticată cu contuzie piramidă nazală, dar şi a lui Mihai P., pasager dreapta spate, diagnostic TCF , GSF 15. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0, 65 mg/l în aerul expirat şi s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot în cursul zilei de duminică, poliţiştii au fost anunţaţi că pe DN7, la kilometrul 166+150 metri, în localitatea Budeşti, s-a produs un alt accident rutier, însă din fericire nimeni nu a fost rănit. Oamenii legii au stabilit că Mihai C., în vârstă de 33 de ani, din Budeşti, a fost cel vinovat, ca urmare a efectuării unei manevre de întoarcere neregulamentară. În urma verificărilor s-a stabilit că respectivul şofer nu posedă permis de conducere, motiv pentru care s-a întocmit dosar penal.

Luni, la primele ore ale dimineţii, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea au fost anunţaţi de producerea unui accident rutier. Nefericitul eveniment s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, dar şi din cauza carosabilului acoperit cu polei. Loredana E., în vârstă de 32 de ani, municipiul Drăgăşani, a condus un autoturism în afara localităţii Drăgoeşti, pe DJ 678C, iar la kilometrul 3+520 metri, într-o curbă uşoară la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat în derapaj şi s-a răsturnat. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto, care a fost transportată la Spitalul Municipal Drăgăşani pentru a primi îngrijiri medicale. Cadrele medicale i-au pus diagnosticul de traumatism cranio-cerebral acut închis, fără a rămâne internată. Totodată, aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În continuare se fac cercetări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe