Sergiu Radu, surprins de declinul CSM-ului: ”Nu este totul pierdut, sperăm din retur să se vadă o îmbunătăţire”

duminică, 28 decembrie 2014

Având de anul trecut licenţa de impresar FIFA, obţinută de la Federaţia Germană de Fotbal, fostul internaţional Sergiu Radu este dedicat noului său proiect. Intitulată ”Sergiu Radu Sports Management”, agenţia de impresariat este condusă de fostul jucătorul originar din Râmnicu Vâlcea.

”Am câţiva jucători din ţară, dar nu m-am axat mult pe partea aceasta română, lucrez mai mult cu jucătorii de afară, să promovez jucători tineri din Germania spre echipele de Liga I şi Liga a II-a de acolo. Încerc şi cu jucători români, dar este greu, eu nu stau aici, să îi văd cum evoluează zi de zi, asta e un mare dezavantaj. Dar am câţiva colaboratori care se interesează de talentele din zonă, jucători foarte buni, excepţii la vârsta lor şi sunt informat în această privinţă. Dacă sunt jucători foarte buni, încerc să îi ajut cu mare plăcere” a spus ”Schijă” luni, la finalul celei de-a cincea ediţii a Cupei Sergiu Radu organizată la Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea.

”Nu mă aşteptam nici eu”

Sergiu Radu este surpins de declinul echipei locale CSM Râmnicu Vâlcea, care, dintr-o candidată la promovare, s-a transformat sezonul acesta într-o echipă submediocră. ”Nu mă aşteptam nici eu, se dovedeşte încă o dată că fotbalul nu poţi să îl anticipezi. Dacă la începutul campionatului, echipa vâlceană era considerată o favorită la promovare, la jumătatea campionatului este undeva pe locurile de play-out. Nu este totul pierdut, sperăm din retur să se vadă o îmbunătăţire şi să urce în clasament. Am şi eu câţiva jucători sub contract la Râmnicu Vâlcea, dar, cum bine ştiţi, condiţiile sunt dificile la CSM. Am înţeles că sunt unele probleme şi cu renegocierea salariilor, deci nu trec printr-o pasă foarte bună. În momentul de faţă niciunul dintre ei nu poate face pasul spre Liga I”, a mai spus Radu.

Articol scris de Adi Georgescu (prosport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe