SenseLimited Edition Colecție specială de sărbători

miercuri, 3 decembrie 2014

 

Cum te îmbraci la cocktail? Ce ținute porți seara pentru a îmbina cu succes eleganța și confortul, senzualitatea cu distincția discretă?

Secretul eleganței rafinate este în acest sezon amestecul prețios de detalii, această savantă alchimie în care materialele de lux dau clasă și distincție fiecărei femei care adoptă ținutele SENSE.

Pentru că fiecare femeie dorește să fie elegantă, dar mai ales modernă și în pas cu ultimele tendințe internaționale, SENSE propune colectia Limited Edition. Pentru că fiecare dorește un stil clasic, atemporal, dar mai ales o notă exclusivistă, SENSE Limited Edition propune ținute evening & cocktail wear din materiale de excepție. Indiferent de mărime, ținutele SENSE te fac elegantă și suplă.

Andreea Tincu a imaginat pentru tine în această colecție capsulă o nouă definiție a luxului . Această ediție limitată de ținute realizate din materiale high quality te îmbracă în acel je-ne-sais-quoi numit rafinament prețios și îți conferă o feminitate aparte. Noua siluetă, elansată și fluidă, scoate în evidență personalitatea, iar materialele de excepție, ca dantela ajurată sau catifeaua, te poartă în epoca marelui Gatsby. Luxul materialelor prețioase este transpus într-o siluetă modernă, longilinie și conică. Pentru ca SENSE rimează cu senzual, totul este fluid, extrem de fin și sinuos, accentuând formele corpului cu fiecare mișcare. Detaliile sunt cheia acestei noi linii – detalii de textură și suprapuneri de o mare subtilitate, specifice ținutelor de lux din materiale de excepție, demne de seratele VIP de la Hollywood.

Ce culoare au visele tale? Imaginează-ți o plasă de fluturi în care ai prins flori diafane sau, propunerea SENSE, asocierea materialelor mesh cu dantelă peste jersey-ul soft. Dantela și tipul de mesh folosit de SENSE la realizarea rochiilor evening wear aduc trupului acea doză de mister, cu subtile conotații senzuale. Intr-o mreajă de priviri, ea dezvăluie și învăluie formele prin tipul de ajur sau decupaj, atrage și reflectă lumina prin tipul de fir cu irizație.

Piesele SENSE must-have pentru momentele elegante ale sezonului, cocktail sau evening wear, sunt multitudinea de rochii foarte cambrate, sinuoase, realizate din materiale superbe ca dantela, catifeaua sau brocartul. Prin ornamentul lor floral, trandafiri în jocuri de textură, aceste piese aduc o notă de o rară distincție, un lux aparte care stă sub semnul eleganței.

In acest sezon, poartă negru, roz pudrat sau navy cu auriu pentru un efect elegant garantat, dantelă neagră pentru o aură misterioasă, brocart pentru o doză subtilă de spirit baroc, și un parfum de trandafir negru cu imprimeul floral în tonuri stinse.

Săptămânal la SENSE ai noi surprize vestimentare și o colecție actualizată de modele de excepție.

Rendez-vous în magazinele SENSE pentru a proba noua colecție de lux evening wear și online pe www.fashionsense.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe