Bogdan Pistol calcă pe cadavre pentru a ajunge preşedinte al Consiliului Judeţean

miercuri, 10 decembrie 2014

 

Nici nu se răcise bine fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, că oameni haini se gândeau la succesiune. Cu lumânările în mâini la căpătâiul mortului, aceşti ipochimeni ipocriţi croiau planuri de ascensiune. La ora 6 dimineaţa, Ion Cîlea se stingea din viaţă, la ora 7.00 indivizii cu inimă de câine erau în maşină şi băteau drumurile judeţului, pe la primari, pentru a-şi câştiga „valul de simpatie“. Ce javre, ce oameni fără caracter, fără suflet!

Probabil că în procent de peste 90 la sută, preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Vâlcea va fi votat de consilierii PNL, PDL plus independenţi – vicepreşedintele liberal Bogdan Pistol. Din câte am aflat, preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, s-a gândit din start la această variantă logică, firească. Tânărul politician Pistol nu a avut, însă, răbdare ca această candidatură să fie bătută în cuie în mod statutar de Biroul Judeţean Politic şi „a luat hora înainte“, organizând o mini-revoltă în interiorul partidului. Scopul? Susţinerea sa la funcţia de preşedinte interimar al CJ Vâlea. Uns cu alifiile şmecheriei politice, Pistol, sprijinit de şeful său – mare patron de firmă ce încasează milioane de euro de la o instituţie din subordinea CJ, a fluturat un manifest de susţinere semnat, chipurile, de 40 de primari. Nu am vazut hârtia, dar surse din interiorul PNL ne-au spus că este o făcătură.

Ceea ce vreau să subliniez este faptul că Bogdan Pistol începe cu stângul acest mandat de preşedinte interimar al CJ Vâlcea: l-a „lucrat“ pe la spate pe preşedintele Cristian Buican, a inventat susţinători fantomă, s-a înconjurat de oameni fără caracter care-l vor vinde la prima schimbare de „direcţie“. De-a lungul timpului l-am lăudat pe tânărul politician Pistol, atunci când a fost cazul, dar i-am şi sancţionat derapajele politice, economice şi morale.

Bogdan, îţi spun direct: Nu văd cu ochi buni aceste manevre mizerabile, această trădare a omului care te-a susţinut să ajungi vicepreşedinte al CJ! Probabil că îţi vei atinge ţinta, care nici măcar nu-ţi aparţine, dar chiar se merită să calci pe cadavre pentru a fi preşedinte al CJ Vâlcea pentru câteva luni?! Întotdeauna ai fost prost sfătuit...

Vom reveni asupra subiectului.

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe