|vineri, decembrie 9, 2022
 • Follow Us!

Tomograful de la Spitalul Judeţean Vâlcea este defect de peste două luni 

spital

• Bucurie mare pentru… patronii de la clinica „Sanmed”!

Tomograful de la Spitalul Judeţean Vâlcea este defect de peste două luni

Spitalul Judeţean Valcea pompează cu nemiluita bani publici în conturile unor patroni ce au prosperat fără nici o oprelişte de la an la an. Fiind câinele de pază al democraţiei, presa s-a gândit să ceară în mod public facturile ce au fost înaintate până în prezent de clinica cu capital privat „Sanmed”, pentru acest gen de prestaţii. Practic şi spitalul Judeţean Vâlcea are tomograf, însă tărăgănează reparaţia lui. Surse ce doresc să-şi păstreze anonimatul susţin că şefii cei mari ar intenţiona să se ocupe de tomograf mai… pe la primăvară. Şi până atunci să apeleze la ajutorul salvator al celor de la „Sanmed” care au punctual de lucru chiar în vecinătatea spitalului. Dacă tot sunt vecini s-au gândit ei să nu mai facă nici un fel de licitaţie pentru acest serviciu, că doar nu plătesc din propriile buzunare, ci toată lumea. Nu s-a organizat nici o licitaţie, astfel că Sanmed practică preţuri „din burtă”, toate fondurile intrând în conturile patronilor de la Sanmed. Bineînţeles, conducerea Spitalului Judeţean va spune că, de fapt, Sanmed ajută instituţia cu pricina. De aceea, vom cere şi o situaţie de cheltuieli, bani ce ar urma să se vireze către Sanmed până la primăvară când ar urma să se repare tomograful Spitalului Judeţean. Ne gândim, poate descoperim că reparaţia tomografului de la spitalul de stat se putea repara cu banii viraţii către Sanmed doar cu banii daţi pe factura unei singure luni de prestaţie.

 

 

 

2 Responses to Tomograful de la Spitalul Judeţean Vâlcea este defect de peste două luni

 1. C. J

  Ma bucura aparitia acestui articol.Credeam ca sunt singur impotriva tuturor.Imbirligatura este ffff mare.Inyeresant este de stabilit traseul spagii.

   
 2. SANMED

  Sumele incasate din relatia cu SJU Valcea reprezinta 2% din cifra de afaceri a SANMED aferenta lunii noiembrie si respectiv 6% din cea a lunii decembrie. Tariful unei investigatii CT a fost unul preferential de 135lei (peste 30% discount fata de pretul standard). Incepand cu luna ianuarie 2015 am incetat colaboararea cu SJU Valcea. Fiind singurul centru de diagnostic imagistic functional, atat ca aparatura cat si ca personal de spoecialitate, din Rm. Valcea, banuiesc ca preferati ca pacientii sa fie trimisi cu ambulanta in cele 4 zari, doar, doar sa moara capra vecinului SANMED.

   

Leave a Response