SENSE LIMITED EDITION FALL 2014

miercuri, 12 noiembrie 2014

 

Care este secretul aurei misterioase pe care unele femei par să o posede pentru a întoarce indiscret toate privirile? Un parfum bun… dar mai ales un croi impecabil și multă dantelă în tonuri închise pentru a sugera fără a dezvălui formele feminine, așa cum face trandafirul boboc atunci când ne farmecă.

SENSE îți propune în noua colecție LIMITED EDITION, semnată de designerul Andreea Tincu, ținute extrem de elegante, casual și evening wear, realizate din materiale de excepție. Negrul, roșul, dantela florală, mult voal și brocard sunt folosite cu un desăvârșit simț al rafinamentului pentru a completa garderoba de sezon cu piese de o rară feminitate.

Alura absolut contemporană a noului croi care flatează orice siluetă este susținută de materialele minunate pe care SENSE le propune pentru cocktail și evening wear. Cambrate ușor, accentuând formele naturale și cu o lungime nouă, imediat sub genunchi, noile propuneri SENSE convin oricărei siluete și vârste. Le conferă un spirit clasic, însă foarte tineresc, sobru, dar feminin prin alegerea materialelor.

„The little black dress”, expresie a eleganței care nu se demodează, este interpretată în acest sezon în versiunea sofisticată și senzuală cu mâneci din voal transparent, potrivită pentru cocktail. Singurul ornament, o curea subțire aurie, completează ținuta de mare efect.

Must-have al oricărei garderobe elegante este ținuta integrală „all black” din dantelă neagră, rochie plus jachetă. Dantela sofisticată este croită asemenea unui cardigan de lux pentru un maxim de confort și de lejeritate. Ideală oricărui eveniment care impune o eleganță sobră, asemenea dantelelor spaniole purtate în audiențele de la Vatican, aceasta ținută permite variații multiple. Pentru un look clasic, poart-o cu perle albe sau cu bijuterii colorate din material prețios. Pentru un look sofisticat, adoptă un șal flamenco imens cu trandafiri și franjuri. Jacheta de dantelă se potrivește de minune cu o fustă plisată beige, extrem de feminină. Rochia foarte senzuală poate fi purtată cu jacheta foarte prețioasă a colecției pentru o apariție de mare clasă și lux.

Piesele SENSE must-have pentru momentele elegante ale sezonului, cocktail sau evening wear, sunt multitudinea de rochii foarte cambrate, sinuoase, realizate din materiale superbe ca dantela sau brocartul. Prin ornamentul lor floral, trandafiri în jocuri de textură, aceste piese aduc o notă de o rară distincție, un lux aparte care stă sub semnul eleganței.

In acest sezon, poartă negru, roșu și bej cu auriu pentru un efect elegant garantat, dantelă neagră pentru o aură misterioasă, brocart pentru o doză subtilă de spirit baroc, și un parfum de trandafir negru cu imprimeul floral în tonuri stinse.

Rendez-vous în magazinele SENSE pentru a proba noua colecție SENSE LIMITED EDITION și online pe www.fashionsense.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe