SENSE –Colectia Baroque

marți, 18 noiembrie 2014

Ești pregătită pentru o atitudine BAROQUE și o infuzie de artă pentru a da prețiozitate garderobei tale? In această toamnă, SENSE te poartă la un vernisaj într-un salon baroc de unde poți admira o toamnă bogată, o toamnă plină de culori, senzuală și rafinată.

BAROQUE este noua colecție capsulă creată de Andreea Tincu pentru SENSE și dedicată celor care apreciază stilul clasic punctat de o doză de prețiozitate feminină. Inspirația pentru această linie a pornit de la ornamentele baroce cu volute și motive florale care încadrau altădată portretele doamnelor elegante. Azi, le regăsești în țesăturile moderne, feminine și delicate, care amintesc de jacardul sau brocartul prețios. Barocul este o atitudine, un exces temperat de clasicism, o bogăție relevată cu măsură, dar și un joc al iluziei formelor.

Picturile de ieri sunt modelele de azi într-o asociere rafinată de clar obscur, într-o gamă caldă asemenea umbrelor de toamnă. Silueta se poartă în contrast. Negru, brunuri rafinate, sepia, beige delicat, alb ivoire și griul colorat asemenea unui fum violet te înveșmântează într-o aureolă de o mare eleganță. Catifea, mătase naturală, tricotaje, dar mai ales imprimeurile noi, sunt materialele propuse de SENSE pentru o ținută cât mai feminină.

Luxul liniei este dat de alegerea materialelor, ca în cazul jachetei baroque, paspoalată cu negru. La acest vernisaj virtual se savurează într-o ceașcă barocă un ceai de plante, adus exact din țara unde s-a inventat ornamentul paisley al salurilor de cașmir și al jachetei. In aceasta colecție capsulă, eleganța foarte french, mizează pe detalii de textură și pe câteva aplicații subtile.

Vedeta sezonului este fusta cu imprimeu floral inspirat de ornamentele care decorau acum câteva secole obiectele de mare preț realizate în manufacturile de lux europene. Fusta de catifea neagra, de o mare eleganță, este soluția ideală pentru a compune o ținută prețioasă, dar sobră, al cărei impact se transmite prin textura unică a materialului.

Pulover și fusta? NU, este „trompe l’oeil”, iluzia atât de îndrăgită de arta barocă, transpusă în noutatea sezonului, sarafanul tricotat de culoare închisă cu un ornament stilizat în tehnica nouă. Imprimeul bluzei de mătase, atât de bine armonizată cu nuanțele naturale ale pielii, mizează la rândul ei pe jocul dublu - este oare o frunză roșie, o floare, sau sunt săruturi stilizate? Imaginația privitorului este terenul de joc al femeii în acest sezon.

Pentru că iluzia este specifică liniei BAROQUE, este important de subliniat că noile modele SENSE au un profund impact vizual asupra siluetei. Subțiază, ajustează, maschează, subliniază formele feminine atunci când este cazul, conferă trupului acea doză de farmec. Rochia BAROQUE, ideală alegere elegantă pentru cocktail sau ocazii, asociază sobrietatea clasică a combinației beige-negru cu jocul inedit al tăieturii ornamentale asimetrice. Decolteul ornamental sofisticat pune în evidență chipul și aduce o notă très chic. Croiul asimetric curb subliniază feminitatea formelor și remodelează vizual silueta.

Inspirate de formele și ornamentele baroce de salon, ținutele SENSE sunt lejere, confortabile, ușoare, lăsând libertate mișcării. Cu un număr mic de piese vei obține o varietate mare de ținute foarte rafinate.

 

Rendez-vous în magazinele SENSE pentru a proba noua colecție BAROQUE și online pe www.fashionsense.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe