SC APAVIL SA a remediat mai multe avarii la rețeaua de apă din municipiu

miercuri, 5 noiembrie 2014

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 27 – 31 octombrie, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

Au fost remediate 2 avarii la reţeaua de apă pe str. C-tin Stănciulescu nr. 20 şi Calea lui Traian Sud – Cantina de Ajutor Social.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare şi asfaltare, fiind folosiţi 4 mc de beton şi 8 tone de asfalt pe str. Regina Maria, Locotenent Costeanu şi Câmpului.

Au continuat lucrările la reţeaua de canalizare prin executarea a 8 racorduri Dn 160 pe str. Măceşului, totodată fiind amenajat şi terenul afectat de lucrări.

A continuat executarea legăturilor la reţeua nouă a conductei OL Dn 400 mm pe str. Maior V. Popescu.

Au fost înlocuiţi 80 ml de conductă de apă potabilă Dn140 la bl. 7.

A fost montat un aerisitor pe str. Feţeni nr. 209. A continuat executarea legăturilor la reţeaua de apă potabilă Dn110 pe str. T. Vladimirescu (Casa Sindicatelor), fiind amenajat şi terenul. A fost înlocuit un compensator de montaj de pe conducta PE Dn400 – str. Calea lui Traian Nord.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în          Ostroveni, Colonia Nuci, Centru, 1 Mai, Zăvoi şi Nord; au fost curăţate pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; a fost montată o gură de scurgere, fiind ridicată la cotă – bl. H1, zona Nord; a fost montată o ramă cu capac carosabil şi au fost ridicate la cotă 2 cămine de canalizare pe str. T. Vladimirescu (Casa de Cultură a Sindicatelor); a fost montată o ramă cu capac carosabil pe str. Petrache Poenaru.

. A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în zonele Ostroveni (bl. C27, C20, C4 – sc. A şi B, S2 – sc. A şi G, A8/I – sc. B şi D, A52, A39 – sc. A, A21 – sc. D, A27/II, III, A18 – sc. E şi F, A19 – sc. D, A38/III – sc. A şi B, A52, A64 şi A3), Centru (str. G-ral Magheru – bl. S1 şi S2, str. Calea lui Traian – bl. L, Piaţa Centrală – bl. O şi Carol I – bl. N2), Nord (str. Rapsodiei - bl. D1-2, D1-3, D1-7, str. H. Coandă – bl. N11), precum şi pe str. Eftimeştilor nr. 9, Calea Bucureşti, Calea lui Traian – Şcoala Generală nr. 4, bl. 7 şi 15, Lacului, Depozitelor (RAR), Iust. Marina, intersecţia Calea lui Traian cu Câmpului, Remus Bellu, Regina Maria, Ion Creangă nr. 18, Abatorului şi inters. T. Vladimirescu cu Ferdinand.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 23 apometre, fiind întocmite şi un număr de 13 documentaţii tehnice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe