PNL Vâlcea le mulțumește vâlcenilor care s-au prezentat la urne

miercuri, 19 noiembrie 2014

 

PNL Vâlcea mulţumeşte vâlcenilor care duminică, s-au prezentat la urne. Cetățenii au demonstrat că ţara le aparţine şi că de aici înainte, își doresc o altfel de Românie, a lucrului bine făcut.

„Votul din al doilea tur, ne-a dat speranţa că ţara aceasta poate merge pe drumul normalităţii. Mulțumesc pe această cale celor prezenți la urne, care și-au exercitat un drept democratic câștigat cu sacrificii în decembrie ’89, dând dovadă de responsabilitate şi spirit civic. Rezultatul votului de duminică este unul care a arătat că schimbarea se poate produce atât în România cât şi în Vâlcea. Îi asigur astfel pe vâlceni că lupta va continua. Cu o ştampilă și un buletin de vot, românii și-au făcut dreptate. Nu au contat nici pomenile, nici promisiunile mincinoase, nici hoţiile celor care ne conduc. Nu sunt neapărat voturile noastre, ca partid politic, ci voturile oamenilor simpli și în special ale tinerilor, care au ales să se implice, scriind o fila nouă în istoria României! Românii din ţară şi din diaspora şi-au ales preşedintele pentru cel puţin cinci ani. Așa cum spune și viitorul președinte Klaus Iohannis, “de astăzi, datorită dumneavoastră, începe o altfel de Românie. Această victorie este a românilor! Împreună, am arătat în ultimele luni că nu există imposibil, că orice se poate îndeplini prin credință și hotărâre. România a prins puteri pentru a se face bine.”

Vă mulțumesc pentru încredere, pentru sprijin și pentru implicare în ceea ce înseamnă proiectul unei noi Românii, a respectului, a bunăstării și a domniei legii ’’, a declarat copreședintele PNL Vâlcea, Romulus Bulacu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe