|vineri, decembrie 2, 2022
 • Follow Us!

MIRCIA GUTĂU POATE SĂ CANDIDEZE LA ALEGERILE DIN 2016! 

gutau

MIRCIA GUTĂU POATE SĂ CANDIDEZE LA ALEGERILE DIN 2016! Vineri, 7 noiembrie 2014, magistraţii Tribunalului Mehedinți au decis să respingă contestaţia DNA-ului în procesul fostului primar al Râmnicului, Mircia Gutău. DNA a solicitat mărirea perioadei de interdicţie pentru a ocupa o funcție publică.  În data de 24 martie 2015 expiră toate interdicţiile lui Mircia Gutău! În hotărârea judecătorească se menționează: „ În temeiul art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b C.p.p. Respinge contestaţia formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Craiova, împotriva sentinţei penale nr. 1945/23.07.2014 pronunţată de Judecătoria Drobeta Tr. Severin şi menţine hotărârea atacată. Cheltuielile judiciare efectuate în cauză rămân în sarcina statului inclusiv suma de 50 lei reprezentând 1 din onorariul apărătorului din oficiu, Dincă Eugenia, conform delegaţiei nr. 4534/23.10.2014, onorariu ce se va avansa din fondurile M.J. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 07.11.2014, la sediul Tribunalului Mehedinţi. Document: Hotarâre  753/2014  07.11.2014“

„Am câştigat definitiv şi irevocabil. A fost o luptă grea, de durată, dar am avut încredere şi Dumnezeu m-a ajutat. De acum mă voi concentra pe viitoarea mea candidatura la Primăria Râmnicului şi sunt sigur că, alături de râmniceni, voi câştiga” – a declarat Mircia Gutău publicației Vocea Vâlcii.

7 Responses to MIRCIA GUTĂU POATE SĂ CANDIDEZE LA ALEGERILE DIN 2016!

 1. Olimpia

  Daca Francu nu ar fi candidat la Primarie, ar fi si astazi, bine-merci, iar nu in puscarie !

  Daca Gutau va fi, din nou, primar, va intra, din nou, la puscarie !!!

  CU CERTITUDINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   
 2. hitler

  un hot ramane un hot. acest gutau nu merita sa fie primarul ramnicului si sper ca cetatenii sa nu ii dea votul unui puscarias

   
 3. tasedelavalcea

  si totusi,un om de actiune. mai vedem .

   
 4. Dragos

  UN INFRACTOR RAMANE UN INFRACTOR !

  SI UN CORUPT RAMANE UN CORUPT !

  IAR, ACEST GUTAU ARE LIPITA PE FRUNTE ETICHETA DE INFRACTOR CONDAMNAT PENTRU FAPTE DE CORUPTIE, FIIND CONDAMNAT DE 2 (DOUA) ORI, PRIN HOTARARI JUDECATORESTI DEFINITIVE, PENTRU FURT DIN BANII NOSTRI !!!

   
 5. Raluca

  Gutau va ramane in istoria Ramnicului ca al doilea mare distrugator al orasului, dupa Ceausescu. Necioplit, badaran, prost crescut, grobian, infumurat, necivilizat – Gutau a vrut sa-si bata joc de Ramnic, sa-l transforme intr-o masa informa de mall-uri si supermrketuri, de unde lua el spaga de sute de mii de euro. Lacomia si nevasta-sa l-au impins la gesturi si actiuni necugetate, toate numai in folosul propriu, nimic pentru cetateni sau oras. Daca mai sta Gutau primar se risca o drama de neinchipuit: se daramau toate parcurile si scuarurile verzi, inclusiv Capela, se asfaltau toate straturile cu flori sau pomi, dar nu se asfaltau aleile si strazile cu gropi uriase, toate functiile publice sau contractele publice se dadeau numai pe spaga si prietenii. Un om care isi construieste intr-un singur an un bloc de locuinte de circa un milion de auro nu este multumit si mai ia o spaga de un milion de euro ca sa darame parculetul de langa fostul magazin Cozia, si sa se construiasca o pocitanie de River Plazza, ca sa ia vadul comercial de la fostul Cozia, creand o blocare fara precedent si fara solutie a traficului auto peste podul Vinerii Mari. Un dement care ar trebui sa mai stea inca zece ani la puscarie sau sa fie expulzat la el in Moldova. A vrut sa-l infrunte pe Basescu si sa candideze la presedintia PDL, fara acordul acestuia, ca se credea Dumnezeu si se iluziona ca toata tara il vor vota pe el, marele primar din Valcea. Un nenorocit, care a stricat cel putin vreo sase casnicii, a violat vreo patru eleve de liceu si care mai avea putin si-si comanda tablouri uriase ca Ceausescu, caci slujbe de preamarire i-au facut Episcopia lui Gherasim si a lui State-Burlusi. Un nemernic care nu s-a sfiit insa sa plateasca din banii nostri o simpla bancuta cu 35 de milioane lei!PE ACEST INFRACTOR IL VRETI?!!

   
 6. Remus

  GUTAU SE AFLA INTR-O GRAVA EROARE : EL CREDE CA SE AFLA IN ACEEASI SITUATIE CA-N PERIOADA CAND S-A BUCURAT, INTR-ADEVAR, DE MARE POPULARITATE PRINTRE VALCENI.
  DAR,PE DE-O PARTE, DE ATUNCI AU TRECUL 6-7 ANI, IAR, PE DE ALTA PARTE, IN ACEASTA PERIOADA, GUTAU, A PRIMIT DOUA CONDAMNARI DEFINITIVE PENTRU FAPTE GRAVE DE CORUPTIE, CU PREJUDICII IMENSE, PREJUDICII CARE INSEAMNA FURTURI DE SUME URIASE DE BANI DIN BUZUNARELE RAMNICENILOR !!!
  DECI, IMPREJURAREA CA OMUL ACESTA ARE SAU NU DREPTUL SA MAI CANDIDEZE LA SCAUNUL DE PRIMAR ARE O IMPORTANTA SECUNDARA.

  ESENTIAL ESTE CA, NUMAI CEI CAZUTI IN CAP SI CEI TURMENTATI RAU DE TOT, AR PUTEA SA VOTEZE UN INDIVID CARE S-A DOVEDIT A FI CORUPT,
  PUNANDU-L IN POZITIA DE A FI, DIN NOU, CU
  MANA IN BANII NOSTRI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   
 7. lica.aurelian

  Gutau, mare mai esti mai Omule!! sa tot traiesti in Ramnicelul tau!! Daaaaaaa, pai bine ai facut ca te-ai aciuat acolo, sigur ca da!! e bine mai frate!! tu si muiere ta ati halit toti banii ramnicenilor si inca mai vrei ba?? nu stiu, eu, sa fiu in locul tau asi sta pe tusha, ca si asa mi-e greu sa cred ca nu vei fi inhatat iarasi……….pai, de unde, mai taica, atatea foloase si atatea avutii in scurt timp?? tu nu vezi ca ii aduna pe toti, da, mai pe toti si ii duc iarasi la mititica, ori tu ai gasit-o acasa pe”mititica” stai linistit mai bine dormi in gradina domnului si nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala………ai si bloc ai si local, ai si masini luxoase, ai di toate bre si tot mai vrei……..doar daca vrei sa cobori iadul la tine, doar asa sa te mai lupti nitel…….da, da, ase bre!! tine-o tot ashe……….condamnat si vrei tot mai sus….

   

Leave a Response