Înregistrare INCENDIARĂ despre Victor Ponta implicat într-un dosar faimos de prostituţie şi proxenetism! | “Se dădea drept Gabi, şoferul lui Robert Negoiţă. Mă plătea cu 100 de euro!” Audio

luni, 10 noiembrie 2014

 

   

 

Înregistrare INCENDIARĂ cu o tânără implicată într-un dosar de prostituţie şi proxenetism în care apare şi numele lui Victor Ponta, care a fost şters din rechizitoriu ca prin minune.  Dosarul este unul cunoscut în care apar nume grele de politicieni precum Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, şi Nicu Bănicioiu, ministrul Sănătăţii.

În înregistrare, tânără povesteşte că, în perioada 2008-2009, a întreţinut relaţii sexuale cu un domn Gabi care s-a dovedit, în scurt timp, că nu era altcineva decât Victor Ponta, deşi iniţial se prezenta ca fiind şoferul lui Robert Negoiţă, dezvăluie comisarul.ro

Întâlnirile aveau loc la Rin Grand Hotel, hotelul lui Negoiţă din Capitală, unde Ponta plătea “serviciile” cu 100 de euro, restul sumei fiind completată de Negoiţă care era “mai darnic”.

În timpul “relaţiei”, Ponta i-a oferit drept cadou femeii, la acea vreme minoră, un telefon mobil în care apărea poza soţiei. 

Ascultaţi aici înregistrarea care aruncă în aer scena apolitică:

În anul 2010 numele lui Victor Ponta a apărut iniţial într-un dosar de prostituție. După cîteva zile, când presa a început să afle că sunt mai multe nume de politicieni, ca şi în cazul Dosarului Duicu, numele lui Ponta a dispărut, brusc, din rechizitoriu. Au rămas, în schimb, actualul ministru al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi Robert Negoiţă, primarul de la Sectorul 3. Ambii, promovaţi de actualul preşedinte al PSD pentru aceste funcţii.

în urma dezvăluirilor unei tinere care a refuzat să depună plângere împotriva liderului PSD pentru corupere de minore, deși avea 17 ani la data la care a întreținut relații sexuale contra cost cu actualul candidat la preşedinţie. Victor Ponta se prezenta cu numele ”Gabi”, încât să nu fie recunoscut, deși este evident că nimeni nu-l putea crede câtă vreme este o persoană publică extrem de cunoscută. “Robert mi l-a prezentat ca fiind un anume Gabi, şoferul său. După câteva întâlniri mi-am dat seama că era altcineva dar am continuat prin a vorbi cu el cu acelaşi prenume”. Tânăra mai susținea că a primit cadou de la Victor Ponta chiar și un telefon mobil, iar în urma aventurii lor, a cunoscut și alți pesediști și oameni de afaceri tot pe filiera de proxenetism a lui Robert Negoiță, printre care Nicu Bănicioiu (aventură la Constanța cu ocazia organizării concursului Miss TSD – Tineretul Social Democrat – 2008). Robert Negoiță fiind cel care a ”inițiat-o” în această afacere. Bănicioiu, din mărturiile tinerei, nu a plătit-o după raportul sexual, fapt care a creat un scandal interior între cei doi lideri, Negoiță fiind nevoit să plătească în locul lui Bănicioiu.

”Gabi” apare în stenograme

Partidele de sex dintre domnișoara care a făcut mărturisirile pentru ziarul Puterea acum ceva timp, costau câte 100 de euro. Fetele făceau parte din agenții de modă, cele două care livrau femei pentru politicienii din PSD și oameni de afaceri fiind Star Models și Diva Models. Ion Valeriu Tămârjan, patronul agenției de modelling Star Models este cel care a intermediat aventura lui Victor Ponta, zis ”Gabi” cu una dintre fete, potrivit rechizitoriului DIICOT. Potrivit stenogramelor, ”Gabi” este un prieten de-al lui Robert Negoiță. Iată o discuție purtată între Ion Valeriu Tămârjan și domnișoara X:

„TIV :- Ce să fac, uite, l-am sunat pe Robert şi nu răspunde!

X :-Aha!

TIV :- Îhî? Tu ai rezolvat cu partea financiară cu el?

X :- Păi! Stai să, că, Tera, ştii când ă, …(neinteligibil)…că aseară, eu n-am făcut nimica cu ei, ştii?

TIV :- Îhî!

X :-Şi Gabi, mie mi-a lăsat o sută de euro, ştii?

TIV :-Îhî!

X :- Şi acuma mi-a zis că din ăştia să mă duc să-mi iau de îmbrăcat, să mă duc la mall, ştii? Să iau ceva de îmbrăcat …(NO – cei doi interlocutori discută simultan)…

TIV :- Din ăia o sută de euro?

X :-P oftim?

TIV :- Din ăia o sută de euro?

X :- Da!

TIV :- Îhî!

X :-Şi, ă, acuma… …(NO – cei doi interlocutori discută simultan)…

TIV :-Gabi fiind cine? Vărul lui Robert, sau cine?

X :- Nu ştiu!

TIV :- Aşa!

X :- …(NO: Vorbeşte cu cineva din apropiere: Bună ziua!)… Ăăă, şi cred că el trebuia să mă ducă acasă, ştii?

TIV :- Îhî!

X :- Şoferul, nu ştiu ce este! Aşa! Şi pe urmă, ea a făcut ce a făcut acolo, aşa cu el şi nu i-a lăsat nimica, ştii? Şi ea acuma a văzut banii ăia, eu i-am zis că nu mi-a lăsat decât două sute de mii să mă duc în mall. Şi ea acuma tot nu vrea să plece, că aşteaptă să…

TIV :- Care bani? Da’ cine e fata?

X :-Cristinuca! …(NO – cei doi interlocutori discută simultan)…

TIV :-Cristina? Da! Cristina trebuie să aştepte să-i dea banii, da’ nu răspunde Robert acuma la telefon. Da’ mai aşteptaţi voi un pic acolo în hotel, că aşa face el, întârzie! Da’ vine până la urmă! Da?

X :- Ştiu că o să vină! Şi pe urmă mie mi-a zis ăsta, cum îi zice? Gabi, să-i dau ei banii ăia, da’ văd că mie nu mi-a mai răspuns la telefon, chiar şi-a închis telefonul! …(NO – cei doi interlocutori discută simultan)…

TIV :- Nu, nu, nu! Nu, nu, nu, nu! Lasă, păstrează tu banii aceia, da? Că vorbesc eu cu Robert. Da, nu, lasă, dacă e, păstrează tu banii aceia şi vorbesc cu Robert să aibă grijă de fete! Da?

X :-D a! Că pe urmă n-am chef să-mi iau ţeapă! Da?

TIV :- Păi, nu, nu, nu! Păstrează tu şi o să-şi primească şi Cristina banii! Să-i lase! Ea cu cine a fost?

X :- Cu Gabi ăla!

TIV :- Cu Gabi, ea a fost cu Gabi, da?

X :-D a!

TIV :-OK! Da?

X :- Atâta a fost!

TIV :- Îhî!

X :- Tera?

TIV :- Da?

X :- Cât este ăsta, euro?

TIV :- Treizeci şi şapte de mii!

X :-No, ca să mă duc să-i schimb, sau să-i schimb acasă?

TIV :-Schimbă-i acasă? Ce, n-ai lei la tine?

X :- Decât un milion!

TIV :- Deci tu zici că nu ai făcut nimic, nimic, nu?

X :- Nu, nu! Doar am stat puţin cu Robert!

TIV :- Da!

X :-Aşa! Ne-am pupat puţin, nu ştiu ce, şi pe urmă, …(neinteligibil)… …(NO – cei doi interlocutori discută simultan)…

TIV :-Şi n-ai făcut nimic, nimic cu Robert?

X :- Nu! Nu!

TIV :- Nimic, nimic?

X :-Nu, i-am zis că sunt aşa pe stop şi asta şi dacă e, vin altă dată. Şi zice, da …(neinteligibil)… …(NO – cei doi interlocutori discută simultan)…

TIV :- Ooo! Ce greşeală ai făcut! Ai făcut o greşeală mare! În fine!

X :- Şi când, ă, a auzit că sunt pe stop şi astea, ă nu, face, bine! Că dacă te simţi tu bine, nu ştiu ce!

TIV :- Îhî! OK! OK! Bine, da? (convorbire purtată de inc. Tămârjan Ion Valeriu cu (nr. X) la data de 30.07.2008, ora 11:34)”, conform rechizitoriului procurorilor DIICOT Ialomiţa.

Martor în dosar: tânără PSD-istă

Scandalul “Sex cu fotomodele” a explodat după arestarea unor proxeneţi locali care, sub paravanul unei agenţii de fotomodele, “promovau” tinere, unele minore, care treceau, de multe ori, prin patul unor oameni de afaceri, politicieni sau artişti. Ioana Simona Dăncuş, martor în dosarul “Sex cu fotomodele” şi membru PSD, a povestit procurorilor despre relaţiile sale cu Robert Negoiţă, Nicolae Bănicioiu şi Adrian Enache. Potrivit martorului, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu toţi trei, dar a primit bani doar de la Robert Negoiţă. Anterior acestor relaţii, martora a “lucrat” în cluburi din Viena. În faţa procurorilor, ea a făcut dezvăluiri incredibile: „Am întreţinut acte sexuale cu Negoiţă Robert Sorin de mai multe ori în anul 2007, după ce ne cunoscusem la hotel şi ţinusem legătura telefonic. Am întreţinut actele sexuale atât la el acasă cât şi la hotel. Întâlnirile nu au fost intermediate nici de Costan şi nici de Tera. Am primit bani de la Robert de mai multe ori, nu numai atunci când am întreţinut acte sexuale”.

Sex cu Bănicioiu la Şcoala de Vară a PSD

În anul 2007, l-am cunoscut pe Bănicioiu Nicolae cu care am întreţinut o singură dată un act sexual, în anul 2009, în Delta Dunării, la o conferinţă PSD- şcoala de vară. Sunt şi eu membru PSD din 2009. S-a întâmplat pur şi simplu, nu am primit niciun ban pentru actul sexual întreţinut cu Nicolae Băniciou”

Dosarul de instanta a avut 15 volume. Doua dintre ele sunt transcrieri ale discutiilor avute pe messenger de inculpati. In volumul 12, pag 213-215, inculpatul Tamarjan, acuzat de trafic de persoane si de minori, arestat preventiv intre 26 mai si 24 noiembrie 2010, vorbeste despre o plangere penala facuta in 2009 de una dintre prostituate, Stan Cristina Alexandra, si/sau parintii sai impotriva proxenetului Tamarjan Ion Valeriu la Politia sectorului 3 Bucuresti pentru lovire. In discutie apare si numele lui Victor Ponta. Din discutie reiese ca:

Victor Ponta s-ar cunoaste cu inculpatul Tamarjan Ion si sunt persoane care cred ca ar avea o relatie de amicitie cu acesta
Victor Ponta e banuit ca ar fi intervenit pentru oprirea unui dosar penal impotriva proxenetului.

Astfel, pe 7 martie 2010, Ion Valeriu Tamarjan vorbeste pe messenger cu un amic, Alex Mavrocordat (fost consul al Romaniei la Istanbul – vezi aici…).

Extras interceptare messenger, cu indreptarea greselilor de typing:

Ion Tamarjan (IT): au chemat pe mai multi la politie
Alex Mavrocordat (AM): cert e ca Razvan Dejeu a fost cu Andreea cand a dat declaratie care nu implica cu nimic
IT: si pe Razvan de la TVR (fost director la TVR2, Razvan Nicolescu – n.r.)
IT: si pe Robert Negoita
AM: posibil
AM: tocmai de aia iti zic ca nu doctorul a facut ceva
IT: dar am inteles ca s-a stopat aceasta cercetare
AM: pai s-a stopat, asta stiu si eu, dar important e si cine a luat decizia stoparii
AM: ca orice stopare poate fi repusa pe rol oricand
IT: sincer ma depaseste
IT: am auzit ca decizia stoparii ar fi luat-o
AM: ideea e de a fi sigur ca nu va mai zice nimic Cristina
AM: de ce nu incerci sa iei legatura cu ea?
IT: Victor Ponta
AM: ce-i cu el?
IT: eu asa am auzit
IT: nu stiu daca e adevarat
AM: rahat
IT: dar ca el ar fi intervenit sa se stopeze
IT: anul trecut
AM: e prietenul tau, de ce nu ar interveni, daca ar putea???
IT: nu pot sa spun ca sunt eu prietenul lui
AM: dar nu cred ca se baga in astfel de lucruri care lasa urme
IT: dar ca ne cunoastem
IT: nici eu nu stiu sigur
AM: asa ca mai bine uita de numele lui
IT: el nu m-a sunat niciodata sa imi spuna asa ceva
AM: ei, nu trebuie sa te sune ca sa-ti spuna
AM: daca ai un prieten, are grija fara a-ti spune: uite ce am facut pentru tine!!!
IT: asa este
AM: iar daca poti face ceva, faci si nici macar nu-i zici prietenului
AM: dar, in fine, daca am sa aflu de la Dejeu mai multe, te anunt
IT: multumesc mult
IT: si crede-ma
IT: ca ne vede cineva de sus
IT: nicodata nu am atins-o pe Cristina
IT: doua gesturi am facut
IT: cand cineva a gresit fata de mine
IT: atat
IT: in rest sunt foarte calm
AM: oricum, sa stii ca doctorul i-a spus Andreei ca ai revenit si ca esti pe cai mari de cand Victor e presedinte PSD si ca esti suparat pe ea ca a fost la politie sa dea declaratie.

Bănicioiu și Negoiță explică relațiile cu minorele:”Am făcut sex ca bărbaţi liberi”

Robert Negoiţă şi Băniciou nu au negat în faţa judecătorilor că au făcut sex, dar au spus că au întreţinut relaţii cu femei “ca bărbaţi liberi”. Ei au spus că le-au convins pe tinere, dar că nu le-au forţat să facă sex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe