|vineri, decembrie 2, 2022
  • Follow Us!

Doi profesori de la Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari“ s-au luat la bătaie pe holurile şcolii VIDEO 

batut_45416700

Doi profesori de la Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari“ din Râmnicu Vâlcea s-au luat la bătaie pe hol, în timpul orelor. Unul dintre ei a ajuns la spital cu faţa desfigurată şi susţine că a fost atacat pe neaşteptate de profesorul de filozofie. Bărbatul acuzat susţine însă că n-a avut loc nicio bătaie.

Scandalul a avut loc chiar în şcoală, în timpul orelor de curs. Cei doi profesori, unul de greografie, celălalt de filozofie, s-au întâlnit pe hol şi, din cauza unor neînţelegeri mai vechi, s-au luat la bătaie. Dascălul bătut susţine că profesorul de filozofie s-a năpustit asupra lui.

“M-a lovit, nu m-am asteptat. M-a lovit numai in fata. M-a luat prin surprindere. El m-a amenintat de multe ori ca ma va bate in fata elevilor”, a povestit profesorul de geografie.

Profesorul a fost dus cu ambulanţa la spital. Şi poliţiştii au venit la faţa locului pentru a face cercetări. Presupusul agresor nu a recunoscut nimic.

“Cred ca totul s-a intamplat in mintea dansului. Voi solicita o expertiza psihiatrica. Nu l-am atins”, a declarat Virgil Vasiloiu, profesorul de filozofie.

Şi în şcoală se face o anchetă. Pe holuri însă nu sunt camere de supraveghere, iar la scandal nu ar fi asistat nimeni.

Conflictul dintre cei doi este însă mai vechi şi a pornit din spusele directorulul şcolii de la rivalităţi profesionale. (rtv.net)

One Response to Doi profesori de la Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari“ s-au luat la bătaie pe holurile şcolii VIDEO

  1. Larisa

    Profesorii nostri nu erau asa , scoala a avut profesori cu care ne mandrim…Va bateti joc de scoala noastra…Nu aveti ce cauta acolo ! Nu puteti sa va faceti respectati pentru ca sunteti niste profesori mediocri !

     

Leave a Response