Daţi SHARE să ştie toţi românii: Lovitură COLOSALĂ pentru VICTOR PONTA

joi, 6 noiembrie 2014

Editorialistul dă o lovitură dură campaniei lui Victor Ponta, cu câteva zile înainte de turul doi al prezidențialelor.

"Confundîndu-l pe Klaus Iohannis cu Olguța Vasilescu, trecută de la o submasă la alta fără complexe, Victor Ponta a anunțat luni, cu mare huiet, Programul dezbaterilor dintre cei doi candidați:
„Luni, 10 noiembrie, la România TV — dezbatere pe teme de politică economică și socială; marți, 11 noiembrie, la Realitatea TV — dezbatere pe teme de politică externă și siguranța națională; miercuri, 12 noiembrie, la B1TV — dezbatere pe tema dezvoltării instituțiilor politice și a statului de drept; joi, 13 noiembrie, la Antena 3 — dezbatere pe tema viziunii prezidențiale de dezvoltare a României.”

Dincolo de rîtănismul PSD-ist al Primului Plagiator al Țării, (normal ar fi fost ca acest program să fie discutat în prealabil de cele două echipe de campanie), oferta lui Victor Ponta conține o uriașă capcană pentru Klaus Iohannis.

Aparent, cei doi urmează să fie găzduiți atît de televiziuni care trec independente (Realitatea și B1), cît și de televiziuni de bideu ale lui Victor Ponta – Căcănia Tv, cunoscută și sub numele de România Tv, și Latrina Tv, cunoscută și sub numele de Antena 3.

Pentru cei care cunosc mai puțin maidanul numit audio-vizual, faptul că Victor Ponta a acceptat să fie prezent la o dezbatere și la Realitatea Tv, televiziune care-l scarmănă de dimineață pînă seara, și la B1 Tv, televiziune care, deși discret binevoitoare cu candidatul PSD, trece, totuși, a lui Traian Băsescu, pare a fi o concesie făcută de Victor Ponta lui Klaus Iohannis.

În realitate, golănașul îi întinde o capcană strașnică lui Klaus Iohannis.
N-am nici o îndoială că Rareș Bogdan de la Realitatea Tv și Sorina Matei de la B1 Tv, oricît de tare l-ar antipatiza pe Victor Ponta, nu și-ar permite să fie cu acesta altfel decît corecți din punct de vedere profesional. N-am văzut nici la Rareș Bogdan, nici la Sorina Matei, să născocească minciuni despre Victor Ponta, și mai ales, să se ocupe de viața de familie a candidatului PSD.

Căcănia Tv și Latrina Tv au pus pe seama lui Klaus Iohannis fel de fel de grozăvii mincinoase, i-au trecut prin burdihanul lor viața de familie, de la soție pînă la părinți.
Își imaginează cineva că la aceste așa zise dezbateri macaci precum Victor Ciutacu și Mihai Gâdea, lelițe poale-n brîu precum Andreea Crețulescu și Sandra Stoicescu, ar putea fi opriți/oprite de un minim bun simț profesional și de un minim bun simț de biped să nu-i întindă capcane murdare lui Klaus Iohannis, să nu-l umple cu rahatul gurilor lor?

Eu cred că mult mai bună e propunerea TVR de a organiza dezbaterile între cei doi candidați cu participarea unor ziariști de la televiziunile de știri, ba chiar și de la alte televiziuni, moderați de un om al TVR:

  1. Televiziunea publică ar asigura nu numai logistica excepțională, dar și minima ținută profesională. Dacă macacii și lelițele de la cele două posturi ale Puterii PSD-iste ar încerca să fie ceea ce sunt – macaci și lelițe – prezența celorlalți jurnaliști de la celelalte televiziuni de știri, dar mai ales autoritatea moderatorului de la TVR, ar avea rolul de contracarare benefică.
  2. Formatul propus de TVR e mult mai apropiat de solemnitatea pe care trebuie s-o aibă dezbaterile între cei doi candidați.
  3. Transmiterea de către TVR și transmiterea de către televiziunile de știri, ba chiar și de alte televiziuni, dacă vor, ar asigura o audiență ieșită din comun.

Acestea sunt gîndurile mele în legătură cu dezbaterile tv dintre cei doi candidați.
Dvs ce-l sfătuiți pe Klaus Iohannis? (cristoiublog.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe