Patru traficanţi de canabis, arestaţi preventiv pentru 30 de zile

joi, 16 octombrie 2014

 

Patru persoane suspectate de trafic de canabis au fost arestate preventiv pentru 30 de zile în urma unei decizii a Tribunalului Vâlcea.

Gruparea a fost destructurată după cinci percheziţii efectuate în judeţul Vâlcea de procurorii DIICOT Vâlcea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară de la Biroul de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, cu suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii, potrivit Agerpres.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în cursul anului 2014, patru inculpaţi au cultivat plante de canabis pe care le-au comercializat pe raza judeţelor Vâlcea, Argeş şi în Bucureşti.

Drogurile erau comercializate cu 50 lei gramul.

Pe parcursul cercetărilor a fost găsită şi ridicată de la inculpaţi cantitatea de peste 6 kg de tulpini, muguri şi ramuri de canabis, arată sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Patru traficanţi de canabis, arestaţi preventiv pentru 30 de zile”

  1. Scrieti numai prostii!
    6kg cannabis, aici a intrat si ghiveciul cu pamant. Oricum o sa cada mult, mult cifra asta. Politia romana este atat de inapoiata incat nu stie ca judecatorul cere planta uscata, procentul de thc din fiecare si de aici rezulta pedeapsa. Nu 6kg cum ziceti voi, aici a intrat si pamantul!!!

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe