Părinţii fetei care a fost ucisă de o călugăriţă au ajuns la Spitalul 9, trimişi de judecători

marți, 14 octombrie 2014

 

Dupa ce in 2010 si-au vazut copila zacand fara suflare pe asfalt, lovita de masina unei calugarite, doi parinti din Valcea au fost pusi sa demonstreze printr-un certificat medical cat de mult sufera dupa fetita lor, pentru a obtine despagubiri.

Un accident care a ramas in memoria opiniei publice, provocat de maicuta Claudia Oprea, de la manastire Hurezi, din Valcea, a lasat sechele adanci asupra familiei Dianei Mot, fetita de 12 ani care a fost lovita mortal de masina maicutei Claudia Oprea, chiar pe trecerea de pietoni, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Doi răniţi GRAV, într-un accident în Mehedinţi. Un pensionar a adormit la volan VIDEO

Diana era insotita de o prietena, care a scapat ca prin minune. Lucrurile au luat o intorsatura incredibila cand s–a ajuns in instanta.

Maicuta a fost condamnata la doi ani de inchisoare cu suspendare, si, culmea, tot parintii au fost pusi sa plateasca cheltuieli de judecata in valoare de 900 de lei.

Una dintre victime a renuntat la proces

Acum, parintii indurerati au fost nevoiti sa treaca printr-un alt calvar, impreuna cu fiul lor de 19 ani. "In procesul pentru despagubiri pe care l-am deschis la Tribunalul din Ramnicu Valcea, judecatorii au decis ca este nevoie de o expertiza de la Institutul de Medicina Legala care sa ateste gradul de suferinta indurat. Astfel, am fost internati toti trei la Spitalul 9 pentru a fi evaluati. Mi s-a parut absolut revoltator, suntem niste oameni aflati in suferinta, este evident, iar baiatul nostru nu trebuia sa treaca prin acest experiment. Am solicitat despagubiri de 300.000 de euro", a explicat Petre Mot.

 

Barbatul a mai explicat ca parintii celeilalte fetite care se afla cu Diana in momentul tragediei, si care a fost accidentat, insa nu foarte grav, ar fi renuntat la proces dupa o discutie care s-ar fi materializat in favoarea lor.

"Nu pot sa cred ca au renuntat la proces pentru o vaca si un calculator. Asta au primit ca sa-si retraga plangerile. E dureros ce se intampla", mai spune tatal Dianei.

rtv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments on “Părinţii fetei care a fost ucisă de o călugăriţă au ajuns la Spitalul 9, trimişi de judecători”

  1. Dureros, cum s-o simti maicuta cu asa o povara pe constiinta si ce judecatori au putut s-o pedepseasca asa de usor dupa ce a luat o viata si a lasat niste parinti a caror durere nu se va stinge niciodata.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe