Ion Cîlea îl susține pe Victor PONTA, politicianul care A DISTRUS ECONOMIC JUDEȚUL Vâlcea!

miercuri, 15 octombrie 2014

 

În spațiul public, s-au spus lucruri grave, care ne fac să credem că, în unele instituții ale statului, există probleme de funcționare. S-au făcut afirmații care ridică mari semne de întrebare asupra trecutului domnului Victor Ponta. Având în vedere că aceste teme și afirmații sunt de o gravitate deosebită, îi solicităm lui Victor Ponta să clarifice în fața națiunii situația sa și să facă lumină în această chestiune, să ne lămurească foarte bine care lucruri sunt adevărate și care nu sunt adevărate din cele spuse despre domnia sa. Duplicitatea și minciunile repetate alcătuiesc, de prea multă vreme, profilul public al candidatului PSD.

Ne aşteptam ca în conferinţa de presă a PSD Vâlcea să primim aceste explicaţii sau măcar, să aflăm soluţiile propuse de Preşedintele CJ Vâlcea pentru judeţul nostru. Dar nu a fost să fie. Mergând pe aceleaşi gogoşi din punctajele date de Bucureşti, Ion Cîlea demonstrează frustrare şi neputinţă. Pe de-o parte, ieşirea dlui doctor inginer este de înţeles. Unui candidat precum Klaus Iohannis nu-i poţi face reproşuri privind conduita în administraţie. Nu poţi decât să-l ataci cu mârlănii, fără fundament, demne de Radio Şanţ.

Vâlcenii, dle Cîlea, au dreptul ca în această campanie electorală să afle despre viitorul lor și al țării, au dreptul să afle care este viziunea candidaților, care sunt soluțiile lor concrete! Au dreptul să ştie ce se întâmplă cu Autostrada Sibiu- Piteşti, cu Pârtia de schi, proiect care deschidea programul dumneavoastră electoral în 2012 şi nu în ultimul rând, ce se pregăteşte Oltchimului după alegeri? Atacurile murdare, vă trimit la periferia politicii, dle preşedinte!

Promovaţi un premier laș, care se folosește de funcția pe care o are, exclusiv în interese electorale. Le promite românilor diverse majorări, fără a prezenta proiectul de buget pentru anul viitor, unde, cu siguranță, vom regăsi noi taxe și impozite. Banii publici au devenit pentru premier instrument de mită electorală. Nu există nicio masură guvernamentală care să nu aibă caracter electoral. Toate promisiunile lui Ponta, incep cu „de la 1 ianuarie 2015”. Numai că, pentru a le onora, Guvernul va umbla din nou la buzunarele românilor. Va introduce alte dijme, dar nici acelea gândite în interesul bunului mers al economiei, la fel ca taxa de 7 eurocenţi. Este deja un lucru dovedit că acciza suplimentară pe carburant nu a constituit decât o modalitate prin care Guvernul a reuşit să strângă mai mulți bani la buget pentru a-i redistribui către baronii locali. În anul 2014 nu a fost construit nici măcar 1 km de autostradă!În rest, Guvernul taie panglici la piste fără aeroport, şcoala începe fără autorizaţii de funcţionare şi manuale, iar premierul ne convinge că totul merge perfect, că avem microbuze şcolare şi câinii umblă cu tablete în coadă.

Realitatea, dle Cîlea, este că Guvernul PSD a băgat România în recesiune, investițiile au scăzut, iar Victor Ponta încearcă să cosmetizeze acest dezastru economic cu promisiuni pentru 2015, fără să spună clar care sunt costurile reale pentru a acoperi majorările anunțate! Nu o spunem noi, o spune Eurostat, din al cărui ultim raport aflăm căRomânia a suferit cea mai abruptă scădere economică din Uniunea Europeană la sfârșitul trimestrului II din 2014, iar din iulie, ţara noastră este pe primul loc în ce privește reducerea locurilor de muncă.

Poate, în următoarea conferinţă, ne daţi mai multe detalii…!

 

 

Copreşedinte ACL Vâlcea

Romulus Bulacu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe