INVITAȚIE LA VOT

miercuri, 29 octombrie 2014

INVITAȚIE LA VOT

Stimați vâlceni,

 

Alegerile prezidențiale din 2 și 16 noiembrie 2014 reprezintă nu doar esența democrației sau un moment de reflecție pentru dumneavoastră, ci și un moment de cumpănă pentru România. La 25 de ani de la revoluția din 1989, societatea românească are nevoie de o schimbare de abordare, are nevoie de o normalizare a situației politice, are nevoie de un alt tip de Președinte în fruntea statului. La fel ca și dumneavoastră sunt sătul de certuri sterile, de acuze și atacuri josnice, de vorbărie goală, de minciună și demagogie. În România anului 2014 avem nevoie de un Președinte care să reprezinte un model de urmat, un Președinte care fie preocupat de marile probleme ale țării, un om care a demonstrat că SE POATE.

La alegerile din 2 și 16 noiembrie 2016 avem de ales viitorul țării. Vrem o Românie a lucrului bine făcut sau vrem să continuăm modelul neproductiv al scandalului, corupției și minciunii? Eu vreau o Românie normală, o țară a lucrurilor temeinic făcute, cu simț de responsabilitate și dedicare și o țară în care să nu îmi fie rușine cu Președintele ei. De aceea, eu îl votez, cu toată convingerea și deschiderea pe Klaus Iohannis pentru funcție de Președinte, atât în primul tur din 2 noiembrie, cât și în turul doi din 16 noiembrie.

Nu știu câți dintre dumneavoastră ați fost la Sibiu în ultimii 3-4 ani, însă acolo Klaus Iohannis a demonstrat că SE POATE! La Sibiu șomajul este cel mai mic din toată țara, la Sibiu proiectele de infrastructură sunt bine făcute, la Sibiu există decență și corectitudine, la Sibiu există respect pentru lege și pentru cetățeni. Toate aceste lucrurile care există la Sibiu se datorează viziunii și modului de conducere al lui Klaus Iohannis din ultimii 14 ani, de când se află în funcția de primar al acestui frumos oraș. Haideți ca la alegerile din 2 și 16 noiembrie să-l alegem pe Klaus Iohannis Președinte, un om capabil, un om decent, un gospodar desăvârșit, un cetățean model, ce dorește să transforme țara noastră în ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT!

Indiferent de opţiunea dumneavoastră, consider că exprimarea ei prin vot, atunci când suntem chemaţi la urne trebuie să reprezinte o obligaţie de ordin civic şi moral. Tocmai de aceea, în calitate de deputat al județului Vâlcea vă invit pe 2 și 16 noiembrie 2014 să vă exprimaţi opţiunea dumneavoastră.

 

Președinte PNL Vâlcea,

Deputat Cristian Buican

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe